To σκηνικό στο Sandhill της Καλόγριας τις καθημερινές του Αυγούστου είναι ειδυλλιακό και προσφέρεται για χαλάρωση με τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ.

Από την μία η αμμουδιά της υπέροχης παραλίας, με τους αμμόλοφους και από την άλλη τα γαλάζια νερά της θάλασσας που απλώνονται μέχρι εκεί που χάνεται το μάτι στον ορίζοντα.

Και μαζί με αυτά ο ήλιος, καυτός και καλοκαιρινός, μπροστά στην ομορφιά του τοπίου, γίνεται κόκκινος, όταν φτάνει το δειλινό και ετοιμάζεται να βασιλέψει για να πέσει στα βάθη της θάλασσας, έχοντας δώσει νωρίτερα το χρώμα της φωτιάς στο όλο σκηνικό.


Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Sandhill και την Καλόγρια για τις μέρες του Αυγούστου.

Το σκηνικό που περιγράψαμε παραπάνω έχουν λατρέψει δεκάδες θαμώνες και μάλιστα το έχουν φωτογραφήσει, θέλοντας να κλείσουν την μαγεία του σε εικόνες, έτσι ώστε να τους συνοδεύει αυτή η μαγεία για πάντα.

Κάτι τέτοιο έκανε και η Χριστιάνα, μια από τις πιστές φίλες του Sandhill που έχει αγαπήσει το μέρος και το τοπίο. Αποτύπωσε στον φακό την μαγεία και την ομορφιά του όλου σκηνικού προσφέροντας τις εικόνες σε μας και σε σας.

Έτσι για να βάλουμε όλοι μας κάπου στην άκρη του μυαλού μας και να "κλειδώσουμε" αυτή την ομορφιά. Όμως έχουμε τον χρόνο μπροστά μας και να το ζήσουμε. Σπεύστε λοιπόν να απολαύσετε και να ζήστε το όλο σκηνικό, με όλη την μαγεία της έντασης και την δύναμης της φύσης. Αξίζει...