Οι πελάτες εστιατορίου στα Μάλια απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους, όταν ξαφνικά, ένα τετράτροχο όχημα, η γνωστή «γουρούνα», εισέβαλε μέσα στο χώρο και μάλιστα χωρίς οδηγό, σκορπίζοντας τον τρόμο και τον πανικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο νεαροί άνδρες που επέβαιναν στη γουρούνα και κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο δρόμο, έχασαν τον έλεγχο του οχήματος και το εγκατέλειψαν, πριν αυτό καταλήξει στην ταβέρνα αναφέρει το ekriti.gr.

Ευτυχώς η γουρούνα έπεσε πρώτα πάνω σε ένα τοιχίο, το οποίο έκοψε λίγο την ταχύτητά της. Στην ταβέρνα επικράτησε πανικός όπου οι πελάτες έτρεχαν αλλόφρονες να σωθούν. Από την εισβολή τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά τρία άτομα, ανάμεσα τους και ένα κοριτσάκι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ιδιωτικού θεραπευτηρίου, που παρέλαβε τους τραυματίες, οι οποίοι υπέστησαν σοκ, ενώ συνελήφθη ο ένας από τους δύο νεαρούς.

Σε δηλώσεις του στο ekriti.gr ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου Μανώλης Κουλούρας, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάτυρας στο απίστευτο περιστατικό, ζήτησε περισσότερη και πιο ουσιαστική αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή.