Στη τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού Ε. Οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν σχεδόν καταλήξει στα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος.

Έτσι εκτός από την ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή, το μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή και τον ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη που έχουν ήδη υπογράψει για την συμμετοχή τους στο Survival, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, τρία νέα πρόσωπα έδωσαν τα χέρια και μπαίνουν δυναμικά για να αγωνιστούν στην παραλία της Κουρούτας.

Πρόκειται για τον γνωστό πρώην ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Μπατίστα καθώς και για τους κρητικούς τραγουδιστές «Ντρούλιας Brothers».

Βασικό κριτήριο για την επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων ήταν ο αθλητικός σωματότυπός τους και συνεπώς η ενασχόληση τους με την γυμναστική. Ο Ντάνιελ Μπατίστα είναι από τους αθλητές που έχει αποδείξει τις αντοχές και τις ικανότητες του μέσα στο γήπεδο και αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες με καλές επιδόσεις.


Τα δυο αδέλφια από την Κρήτη, τα οποία και έχουν τραγουδήσει πολλές φορές τόσο σε εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού όσο και σε άλλα κανάλια, ασχολούνται πολύ με την γυμναστική κάτι που αποδεικνύεται και από την εμφάνισή τους.


Σύμφωνα με το newsbeast, την τελευταία στιγμή φαίνεται πως έμειναν έξω, το γνωστό μοντέλο Γιώργος Μανίκας, ο οποίος είναι και κολλητός φίλος του Στέλιου Χανταμπάκη και ο Δημήτρης Βλάχος ο οποίος έχει γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του σε διάφορες εκπομπές της τηλεόρασης.

Η εγγραφή των επεισοδίων ξεκινά στις 3 Σεπτεμβρίου.