Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η υψηλή σου αυτοπεποίθηση σήμερα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις τις ζωής σου από μια πιο αισιόδοξη ματιά. Αυτό με τη σειρά του θα σε οδηγήσει στην αποτελεσματική επίλυση προβληματικών καταστάσεων και στην επιτυχή υλοποίηση στόχων και επιδιώξεων. Τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα σε εντυπωσιάσουν, αφού θα είναι πολύ καλύτερα από αυτά που υπολόγιζες.

Αισθηματικές
Εσύ που διατηρείς μόνιμη σχέση, κράτησε μακριά από αυτήν καθημερινά άγχη και προβλήματα και προτίμησε να περάσεις μια χαλαρή ημέρα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης, άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου κάνει μια πρόταση για έξοδο και καλά θα κάνεις να δεχτείς, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

Επαγγελματικές
Καλό θα ήταν σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός στη δουλειά σου, και πιο συγκεκριμένα προσπάθησε να αποφύγεις κάθε σημαντική απόφαση για το μέλλον σου, διότι ίσως η κρίση σου σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Στα οικονομικά σου φαίνεται να έχεις περιθώρια βελτίωσης, οπότε εξάντλησέ τα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται να είναι άκρως θετική για την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σου. Οι πλανήτες στο σύνολό τους σε επηρεάζουν θετικά, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου στα ύψη και συμβάλλοντας στην ολοκλήρωση σχεδίων και επιδιώξεων.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, επικρατεί αρμονία και γαλήνη, οπότε δεν έχεις παρά να ευχαριστηθείς ακόμη μια όμορφη μέρα παρέα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις καταφέρει ακόμη να απαλλαγείς από την μοναξιά σου, πρέπει να καταλάβεις ότι με το να κάθεσαι μέσα και να μιζεριάζεις, δεν αλλάζει τίποτα. Βγες έξω με φίλους, ώστε και η διάθεσή σου να βελτιωθεί και ο κύκλος των γνωριμιών σου να διευρυνθεί.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα χρειαστεί να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου, προκειμένου να διαχειριστείς σωστά και να τακτοποιήσεις δύσκολες υποθέσεις. Ζήτησε παράλληλα τη βοήθεια έμπιστων συνεργατών και σίγουρα θα τα καταφέρεις. Οι οικονομικές σου απολαβές επιτέλους αυξάνονται και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί. 

Δίδυμοι
Καλό θα ήταν σήμερα να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τα γεγονότα και να γίνεις πιο εσωστρεφής, διότι ίσως κάποια πράγματα που θα επιχειρήσεις θα σε δυσκολέψουν και το μόνο που θα καταφέρεις να είναι να πιεστείς και να νευριάσεις. Προτίμησε λοιπόν να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν και να είσαι χαλαρός, ώστε να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα η μέρα.

Αισθηματικές
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις στέλνουν όλες τους τις θετικές επιρροές στη σχέση σου, όπου το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου έχει αναθερμανθεί και ζείτε ξέγνοιαστοι τον έρωτά σας. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και διεκδίκησε όσα θες.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να βελτιώσεις τη σχέση σου με συνεργάτες που πρέπει να τους έχεις συμμάχους στις προσπάθειές σου και όχι στο απέναντι στρατόπεδο. Η καλή συνεργασία μεταξύ σας, θα συμβάλει στην ευκολότερη υλοποίηση κοινών σας οραμάτων. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου έχεις κάνει πολλά λάθη που σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο, οπότε πράξε τα δέοντα για να επανορθώσεις. 

Καρκίνος
Σήμερα προτίμησε να έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, η παρέα με τα οποία σε χαλαρώνει και σε ευχαριστεί. Έτσι, έχοντας αποφορτιστεί από την πίεση του τελευταίου διαστήματος και καθαρίσει τη σκέψη σου, θα καταφέρεις να επανέλθεις δριμύτερος και να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, διορθώνοντας λάθη και προωθώντας καινοτόμες ιδέες που θα σε καταξιώσουν.

Αισθηματικές
Η αυξημένη σου λίμπιντο και το ασυγκράτητο πάθος σου, εκπλήσσουν ευχάριστα τον σύντροφό σου, ο οποίος ανταποκρίνεται και έτσι μπαίνετε σε νέες ερωτικές περιπέτειες που αναζωπυρώνουν τη φλόγα ανάμεσά σας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο, η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά θετική για θέματα ερωτικής φύσεως, οπότε εκμεταλλεύσου το και βγες έξω προκειμένου να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Ο μεγάλος φόρτος εργασίας και οι υψηλές απαιτήσεις, σε δυσκολεύουν πολύ και αναγκάζεσαι να δουλέψεις πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Μόλις μπει μια τάξη φρόντισε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες ανάκαμψης. 

Λέων
Επιστράτευσε όλη σου τη λογική και με καλή οργάνωση βάλε μια σειρά στις εκκρεμείς υποθέσεις που καιρό τώρα σε ταλάνιζαν. Στο εξής επιδίωξε να ακολουθείς σε μόνιμη βάση ένα καλό πρόγραμμα, προκειμένου να τακτοποιείς τις δουλειές σου στην ώρα τους, αλλά και να αφήνεις ελεύθερο χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να σταματήσεις να κάνεις τρελά σενάρια που δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά. Αν από την άλλη δεν διατηρείς μόνιμη σχέση αυτήν την περίοδο, μια αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση από κάποιο γνωστό σου άτομο θα σε εκπλήξει ευχάριστα και καλό θα ήταν να δώσεις μια ευκαιρία γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ υπέροχο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα βαίνουν καλώς, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσεις να αγχώνεσαι. Χαλάρωσε και απλά απόλαυσε την επιτυχία σου. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε αδιέξοδο, οπότε περιόρισε περιττά έξοδα και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. 

Παρθένος
Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, όπου η μεγάλη σου ανασφάλεια σε έχει κάνει να πελαγοδρομείς σε δύσκολες καταστάσεις του τομέα. Ζήτησε τη βοήθεια συναδέλφων σου και θα δεις ότι θα σου λύσουν τα χέρια με τα προβλήματά σου και έτσι θα προχωρήσεις μπροστά. Σε γενικές γραμμές από σήμερα και στο εξής τα πράγματα θα βελτιώνονται διαρκώς και αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή πηγαίνουν μια χαρά και αυτό σου δίνει μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση. Σχεδίασε λοιπόν με τον σύντροφό σου το κοινό σας μέλλον και κάνε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος, τα άστρα σήμερα θα σταθούν αρωγοί σου ώστε να βελτιώσεις το κλίμα στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς σου, καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις και τις κινήσεις σου, γιατί θα είναι εύκολο να πέσεις σε παγίδες. Επίσης, διατήρησε μεγάλη επιφυλακτικότητα ως προς τις προθέσεις των συναδέλφων σου και μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου, διότι ο ανταγωνισμός στις μέρες μας είναι μεγάλος. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ κακή κατάσταση και θα πρέπει να κάνεις αιματηρές οικονομίες. 

Ζυγός
Έχεις μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά με την απάθεια δεν θα πετύχεις τίποτα. Μπορεί τα όνειρα και οι στόχοι σου να είναι υψηλοί, αλλά εξίσου υψηλές είναι και οι ικανότητές σου, οπότε αξιοποίησέ τες στο μέγιστο βαθμό για να πάρουν σάρκα και οστά.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή θα κυριαρχείται από εντάσεις και γκρίνιες, αλλά εσύ προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους, ώστε να βγει όσο το δυνατόν αλώβητη η σχέση σου από αυτό το αρνητικό κλίμα. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες έξω και εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι η μέρα ευνοεί γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγεις αλλαγές και παρεμβάσεις στις εξελίξεις, καθώς η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει κουράσει και η κρίση σου δεν είναι καθαρή. Για να μην κάνεις λοιπόν ολέθρια λάθη, άφησε τα όλα ως έχουν και επιχείρησε να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τις ενέργειες που θες, μια πιο ευνοϊκή ημέρα. Τα οικονομικά σου διορθώνονται, οπότε τακτοποίησε χρέη και εκκρεμότητες. 

Σκορπιός
Το τελευταίο διάστημα λόγω υπερβολικής κούρασης έκανες κάποιες λάθος κινήσεις και τώρα καλείσαι να διορθώσεις άμεσα τις συνέπειες. Ωστόσο, οι συνθήκες της ζωής σου δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, καθώς επικρατεί μια γενικότερη αναστάτωση, οπότε θα πρέπει να δώσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου για να τα καταφέρεις. Τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που επεδίωκες και αυτό θα σε ικανοποιήσει πολύ.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει πέσει σε μια πολύ κουραστική ρουτίνα και νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα, ώστε να τη σπάσεις και να ανανεωθείς μαζί με τον σύντροφό σου. Κάνε την αρχή προετοιμάζοντας ένα ρομαντικό δείπνο ή οργανώνοντας ένα σύντομο ταξιδάκι και θα δεις ότι με συνεχής προσπάθειες, θα πετύχεις αυτό που θες. Αν είσαι αδέσμευτος, άλλαξε τη στάση σου, ώστε όντας πιο προσιτός να καταφέρεις να βρεις αυτό που θες.

Επαγγελματικές
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται άκρως εποικοδομητική για τα επαγγελματικά σου, καθώς ο δυναμισμός και η δημιουργικότητά σου σε βοηθούν να κάνεις πράγματα που υπό άλλες συνθήκες ούτε καν θα σκεφτόσουν και που η επιτυχής έκβασή τους θα σε καταξιώσει στα μάτια ανωτέρων και συνεργατών. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς η καταναλωτική σου μανία σε έχει φέρει σε πολύ δύσκολο σημείο. 

Τοξότης
Σήμερα δεν θα είσαι σε θέση να κάνεις και πολλά πράγματα, οπότε βρες την ευκαιρία να κάνεις έναν ουσιαστικό εσωτερικό διάλογο και μια ανασκόπηση της ζωής σου, ώστε να κάνεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα μέσα σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική και να αναθεωρήσεις τις τακτικές σου, προκειμένου να πετύχεις όσα διεκδικείς.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου είναι τεταμένα, αλλά δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω και να απογοητεύεσαι. Επίσης, αντί να σκέφτεσαι μόνος σου και να ετοιμάζεσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, προτίμησε να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να επιδιώξετε μαζί να σας δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, δέξου μια πρόταση για έξοδο από κάποιο άτομο της δουλειάς σου και θα δεις ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλό θα ήταν να αρχίσεις να κινείσαι με περισσότερη υπευθυνότητα και να γίνεις πιο συνεπής. Έτσι, θα επανορθώσεις τις συνέπειες παλιών λαθών και θα καταφέρεις να προχωρήσεις με δυναμισμό στην προώθηση των ιδεών σου που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι πιεσμένα, οπότε οργανώσου καλά. 

Αιγόκερως
Πολλές εξελίξεις που θα λάβουν σήμερα χώρα στη ζωή σου, θα σε αναστατώσουν ευχάριστα και θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα από μια πιο θετική σκοπιά. Έτσι, θα οργανωθείς εκ νέου και θα υιοθετήσεις άλλες στρατηγικές που θα σε πάνε πολύ ψηλά.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα βελτιωθούν πολύ, καθώς θα βγει στην επιφάνεια όλη η τρυφερότητα και η αγάπη σας και θα δεθείτε απίστευτα. Αυτό θα συμβάλλει, ώστε να ισχυροποιήστε τα θεμέλια της σχέση σας και να περνάτε μια ευχάριστη καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παραιτείσαι από τις προσπάθειές σου να βρεις ερωτικό σύντροφο και μην απογοητεύεσαι, αφού σύντομα θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Γνωρίζεις πολύ καλά τι διεκδικείς και ότι το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Η σιγουριά αυτή που αποπνέεις σε κάνει να βρίσκεις πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους στην πορεία σου προς την επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρεις να σημειώσεις σημαντική πρόοδο μέσα από κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν. 

Υδροχόος
Μέχρι τώρα φερόσουν αρκετά επιπόλαια και έχεις έτσι αφήσει πολλές υποχρεώσεις να μαζευτούν την τελευταία στιγμή και να σε πιέζουν να τις τακτοποιήσεις άμεσα. Επειδή ο χρόνος σε πιέζει, οργανώσου καλά και βάλε μια σειρά μέχρι να ανακουφιστείς. Κατόπιν, φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί το αξίζεις και κυρίως γιατί το έχεις ανάγκη, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται ώστε να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα, με σκοπό να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ και επιδίωξε να φτιάξεις τη σχέση που θες.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες δυσκολίες, καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως υπολόγιζες. Τα νεύρα σου θα φέρουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, αλλά καλά θα κάνεις να συγκρατηθείς γιατί μόνο χειρότερα θα κάνεις τα πράγματα. Οι οικονομικές σου απολαβές αυξάνονται ανέλπιστα, αλλά αντί να κάνεις ανοίγματα, προτίμησε να διευθετήσεις παλιές οφειλές. 

Ιχθείς
Η αυξημένη σου κοινωνικότητα σήμερα θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ερχόμενος σε επαφή με αξιόλογα και ισχυρά άτομα. Εκμεταλλεύσου τες όσο μπορείς για να τακτοποιήσεις θέματα που μόνος σου δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς και να προχωρήσεις μπροστά. Το ηθικό σου θα ανέβει και θα είσαι πιο αισιόδοξος στο εξής.

Αισθηματικές
Σήμερα θα κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα με τον αγαπημένο σου, ώστε να ξέρετε που βαδίζετε και να φέρεστε ανάλογα. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου με την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου όλα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα εξασφαλίσουν την καριέρα σου. Και στα οικονομικά σου όμως σημειώνεις πρόοδο, αφού οι προσπάθειες ανάκαμψης ευοδώνονται και θα πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες.