Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, φαίνεται πως έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου για το μέλλον. Δεν είναι καιρός, λοιπόν, να κάνεις κάτι για αυτό; Φρόντισε να τονώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις παίρνοντας δύναμη από αυτές. Με λίγα λόγια, στρέψου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για να καταφέρεις να ξαναβρείς το νόημα της ζωής που θα αναπτερώσει το ηθικό σου και θα σου δώσει πίσω τη χαμένη σου ζωντάνια. Τι αξίζει περισσότερο από τους ανθρώπους που αγαπάς;

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, επηρεάζεται από τις αμφιβολίες που κρύβεις μέσα σου. Επομένως, φρόντισε να τις διαχειριστείς και να δείξεις στον σύντροφό σου πόσα πολλά σημαίνει για εσένα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα σε κρατήσει κοντά του, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η εξέλιξή της εξαρτάται από εσένα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αναμένονται εξελίξεις με οποιονδήποτε τρόπο. Είτε θα καταφέρεις να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να πας παρακάτω, είτε θα μπορέσεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Η οικονομική σου κατάσταση χρειάζεται φροντίδα και καλό έλεγχο, καθώς τα αυξημένα έξοδα σου προκαλούν ανησυχία και ανασφάλεια.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ίσως το τελευταίο διάστημα να νιώθεις ότι περπατάς στα σύννεφα και η απόστασή σου από την πραγματικότητα είναι μεγάλη. Όμως, αυτό θα πρέπει να σταματήσει καθώς κάποια γεγονότα σε καλούν στην τάξη και σε χρειάζονται «πίσω στη γη». Η αντίδρασή σου φρόντισε να είναι άμεση σε θέματα που θα κληθείς να επιλύσεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα ευνοεί τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τελειώσεις μια σχέση που δεν πάει άλλο ή να δώσεις τέλος σε κάποιες συνήθειες μέσα στη σχέση που πλέον έχουν ξεπεράσει τα όρια. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, το παρελθόν επιστρέφει και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά απόψε!

Επαγγελματικές
Το εργασιακό περιβάλλον είναι φορτισμένο συναισθηματικά και δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν εντάσεις και αψιμαχίες. Φρόντισε να μην χάσεις εντελώς τον έλεγχο. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορείς σήμερα να εισπράξεις χρήματα από απρόσμενες πηγές. Εκκρεμότητες του παρελθόντος πρέπει να κλείσουν τώρα. 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, την περίοδο αυτή σε χαρακτηρίζει μια υπερκαταναλωτική μανία. Μήπως είναι σημάδι ανασφάλειας ή κάποιου εσωτερικού κενού που σου έχει δημιουργηθεί; Καλό είναι να δεις την κατάσταση με σοβαρότητα και να εντοπίσεις τη ρίζα του κακού. Έτσι θα βοηθήσεις και την ψυχολογία σου και την τσέπη σου. Είναι καλή ημέρα για να βάλεις μια τάξη.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να αφήσεις τα πείσματα και να στραφείς προς το σύντροφό σου με διάθεση επικοινωνίας. Μίλησέ του για τις ανησυχίες σου, έτσι ώστε να μικρύνετε την μεταξύ σας απόσταση. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, φρόντισε να περάσεις καλά απόψε χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Δεν χωράνε οι αρνητικές σκέψεις στη ζωή σου. Σύντομα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να αλλάξεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής.

Επαγγελματικές
Πολλές εκκρεμότητες στην εργασία σου χρειάζονται μέριμνα για να ολοκληρωθούν μια και καλή, καθώς πάει καιρός που σε ταλαιπωρούν. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες γύρω σου. Δώσε προσοχή στην συμπεριφορά του περίγυρού σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται και αυτά προσοχή, καθώς κάποιες προτάσεις που φαίνονται επικερδής, δεν είναι στα αλήθεια έτσι. Μην οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα από την υπερβολική αισιοδοξία που νιώθεις σήμερα εξαιτίας των πλανητών. 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα νιώθεις μια αρμονία με το σύμπαν εξαιτίας της ανεκτικότητας, της ανθρωπιάς και του σεβασμού που ξέρεις να βγάζεις προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς διακρίσεις. Η γενναιοδωρία σου χαρίζει ψυχική ανάταση και ζωντάνια. Φρόντισε όλη αυτή την υπέροχη διάθεση να την διοχετεύσεις και προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου. Θα είσαι ο ιδανικός άνθρωπος για να τους στηρίξει.

Αισθηματικές
Η σχέση σου χαρακτηρίζεται από μικροπροβλήματα και για αυτό πρέπει να «βάλεις» την καλή σου διάθεση για να τα λύσεις σε βάθος με το σύντροφό σου. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους, σήμερα θα σου γίνουν προτάσεις που καλά θα κάνεις να τις δεχθείς με χαρά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα θα έχεις κάποια εμπόδια να ξεπεράσεις, για αυτό προετοιμάσου ψυχολογικά. Αν και είσαι δεινός μαχητής και ξέρεις να ξεπερνάς κάθε εργασιακή κρίση. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται σιγά-σιγά, ενώ από εσένα απαιτείται περιορισμός των εξόδων και ειδικά εκείνων που θεωρούνται σπατάλες. 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα μάχεται το συνειδητό και το υποσυνείδητο, με αποτέλεσμα να κάνεις σκέψεις που δεν συμβαδίζουν με τη λογική. Η μοναξιά που μπορεί να σε αναστατώσει, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είσαι ικανός και ανεξάρτητος. Ούτε ότι η βοήθεια των τρίτων μας κάνει εξαρτώμενους από αυτούς. Φρόντισε να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και αυτό να είναι εμφανές και στη συμπεριφορά σου. Έχεις αρχίσει να μπερδεύεις τους γύρω σου με τη στάση σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει, όντως, κάποια μικροπροβλήματα, όπως άλλωστε όλων. Επομένως, σήμερα άφησέ τα στην άκρη και μην τα φέρνεις συνέχεια στο προσκήνιο. Προσπάθησε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Αν πάλι η συντροφικότητα δεν χαρακτηρίζει τη ζωή σου, άφησε τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου να σε οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια…

Επαγγελματικές
Δώσε προσοχή στα επαγγελματικά σου και φρόντισε να μείνεις συγκεντρωμένος. Με τα νέα ξεκινήματα πρέπει να είσαι συνεπής και πειθαρχημένος στο πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου πασχίζουν να ισορροπήσουν, για αυτό σε καμιά περίπτωση μην πάρεις κανένα ρίσκο. 

Παρθένος
Ανήκεις στους ανθρώπους της λογικής, αγαπητέ Παρθένε, και για να πιστοποιήσεις την ύπαρξη οποιουδήποτε πράγματος ή μιας κατάστασης, πρέπει πρώτα να το δεις εσύ ο ίδιος. Η περίοδος που διανύεις, όμως, τώρα ανήκει σε μια άλλη σφαίρα, πιο πνευματική και υποκινούμενη από την τύχη και την μοίρα. Δεν θέλεις να το πιστέψεις, αλλά οι εμπειρίες σου δεν σου αφήνουν επιλογή… Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τί είναι το ένστικτο.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα κρύβει απρόοπτα στην προσωπική σου ζωή, για αυτό φρόντισε να παραμείνεις προσγειωμένος και χαμηλών τόνων για να αντιμετωπίσεις σωστά ό,τι προκύψει. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, η ημέρα σε βοηθάει να κάνεις το πρώτο βήμα σε περιπτώσεις που σε ενδιαφέρουν και κρίνεις ότι αξίζουν το ρίσκο.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, νιώθεις να χτυπάς σε τοίχο. Κάθε προσπάθεια επικοινωνίας και πειθούς μοιάζει να πέφτει στο κενό. Μην αφήνεις την υπομονή σου να χαθεί. Σε συνδυασμό με την επιμονή, προσπάθησε περισσότερο να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν και δελέασέ τους να σε ακούσουν. Τα οικονομικά σου κινούνται οριακά, για αυτό καλό είναι να μην κάνεις έξοδα που σε βγάζουν εκτός προγραμματισμού. Ακόμη και το ρίσκο δεν ευνοείται. 

Ζυγός
Η μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι από αυτές που χαρακτηρίζονται από «ησυχία, τάξη και ασφάλεια»! Τι σημαίνει αυτό; Κάποιες φορές τα πράγματα είναι απλά καλά τόσο που μοιάζουν βαρετά. Όμως, είναι απαραίτητες και αυτές οι περιπτώσεις για να χαλαρώνεις και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Καλό είναι να απέχεις σήμερα από ο,τιδήποτε σε προβληματίζει.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, σήμερα φρόντισε να μην λειτουργήσεις πολύ αυθόρμητα και κάνεις πράγματα που θα μετανιώσεις. Κράτησε τις ισορροπίες και την ηρεμία στην σχέση σου. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για ρομαντικά παιχνίδια και φλερτ. Πέρνα καλά και χαλάρωσε. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν μέχρι το τέλος της ημέρας.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου προχωρούν πολύ καλά και σε βρίσκουν σε μια κατάσταση επαγρύπνησης. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Η ομαδική δουλειά σήμερα θα έχει σπουδαία αποτελέσματα. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά με τα οικονομικά σου, καθώς τα έξοδα είναι αρκετά και οι υποχρεώσεις μπορεί να σε παρασύρουν. 

Σκορπιός
Τα σημερινά ισχυρά αστρολογικά φαινόμενα σε ενθαρρύνουν να αναπτύξεις περαιτέρω την ικανότητα που έχεις να οραματίζεσαι το μέλλον, φίλε Σκορπιέ. Ανήκεις στους λίγους ανθρώπους που διαισθάνεσαι πριν από όλους τις αλλαγές που γίνονται γύρω σου. Κέρδισε αυτοπεποίθηση μέσα από αυτή την ικανότητα και άφησε το συναίσθημα να σε γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Μην δώσεις έκταση σε παρεξηγήσεις και σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση απόψε. Αν ακόμη αναζητάς έναν σύντροφο στη ζωή, θα συνειδητοποιήσεις ότι μια γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα δεν είναι τόσο αδιάφορη όσο πιστεύεις. Πολλά μπορούν να αλλάξουν απόψε, αν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου θα υπάρξουν διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα άμεσα. Θα χρειαστεί να είσαι σε εγρήγορση για να μπορέσεις να τις δεις και να τις διαχειριστείς όπως τους πρέπει. Η οικονομική σου κατάσταση έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης αν καταφέρεις να ελέγξεις το καταναλωτικό σου οίστρο. Δείξε λογική και ακολούθησε τον προγραμματισμό σου. 

Τοξότης
Η ημέρα σε βοηθάει να στρωθείς στη δουλειά, αγαπητέ Τοξότη. Μην αφήσεις την έμπνευση και τη δημιουργικότητα να σε προσπεράσουν χωρίς αξιοποίηση. Θα χρειαστεί να δείξεις ρεαλισμό και αυτοέλεγχο για να φτάσεις τους στόχους σου. Ίσως φαίνεται πιο δύσκολο από ό,τι είναι, για αυτό μην αψηφήσεις αυτή τη συμβουλή.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή υπάρχουν εκκρεμότητες του παρελθόντος μέσα σου. Καλό είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με αυτό και να επικεντρωθείς στα μελλοντικά σχέδια που κάνετε. Αν ανήκεις στους ελεύθερους, η γοητεία και η λάμψη σου μόνο απαρατήρητες δεν περνάνε. Κάνε υπομονή και μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου. Σύντομα θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου πάρει το μυαλό!

Επαγγελματικές
Οι εντάσεις στη δουλειά είναι αναμενόμενες σήμερα, για αυτό φρόντισε να το διαχειριστείς ως ενήλικας και χωρίς να δώσεις προεκτάσεις. Οι ακραίες καταστάσεις δε σε ωφελούν σε καμιά περίπτωση! Βελτίωση βλέπεις στα οικονομικά σου, ενώ μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να κάνεις νέες επενδύσεις. 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η συνύπαρξη με τους γύρω μας και η κατανόηση του συνανθρώπου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για αυτό ρίξε τους τόνους σου και σκέψου μήπως οι απαιτήσεις σου από τους άλλους είναι υπερβολικές. Δεν μπορείς να αναγκάσεις τους άλλους να ζουν στα άκρα ή με τον τρόπο που ευχαριστεί εσένα. Είσαι ιδεαλιστής και αυτό δεν σε αφήνει να συμβιβαστείς.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, έχει ανάγκη την ανεξαρτησία της. Για αυτό μην μεταφέρεις προβλήματα από άλλους τομείς, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, πράγματα που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν. Έτσι, ικανοποιημένος όπως θα νιώθεις η γοητεία που θα ασκείς θα είναι ιδανική για να φέρεις κοντά σου ένα νέο και ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Η καλή πορεία των επαγγελματικών σου σήμερα είναι δεδομένη. Εσύ χρειάζεται να την συντηρήσεις και να μην αφήσεις ο,τιδήποτε να ταράξει το ήρεμο κλίμα. Τα οικονομικά σου δεν έχουν περιθώρια υπερβολών και σπαταλών. Κάποιες νέες προτάσεις φαίνεται ότι θα σου αποφέρουν νέα έσοδα. 

Υδροχόος
Μήπως έχεις γίνει πολύ ανεκτικός τελευταία, φίλε Υδροχόε; Μήπως κάποιο πρόσωπο έλαβε μια δεύτερη ευκαιρία που δεν τη χειρίστηκε σωστά; Τώρα είναι η ώρα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσεις την εικόνα σου. Όποιος δεν σε σέβεται καλύτερα να μείνει μακριά σου. Μην φοβηθείς να το κάνεις πράξη σκεπτόμενος ενοχικά. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την ηρεμία σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα έχει κάποιες στιγμές αναστάτωσης και διαπληκτισμού με τον σύντροφό σου. Χειρίσου τις καταστάσεις με ηρεμία και αυτοπεποίθηση . Δεν χρειάζονται ακραίες αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, ασχολήσου με τον εαυτό σου και τη διασκέδασή σου. Είναι πιθανό σύντομα να έρθει κάτι που θα σου φανεί ενδιαφέρον, αλλά προς το παρόν πέρνα καλά και χαλάρωσε με φίλους.

Επαγγελματικές
Κάποιες συνεργασίες στην εργασία σου σε βάζουν σε σκέψεις και αμφιβολίες. Καλό είναι να μην προσπεράσεις αυτό το εσωτερικό καμπανάκι και να δεις με λογική ποια μειονεκτήματα μπορεί να υπάρχουν και τι μπορείς να βελτιώσεις. Τα οικονομικά σου θα κινηθούν ανάλογα με την διαχείρισή σου. Οι σπατάλες θα σε πετάξουν έξω από το πρόγραμμα, ενώ η σύνεση θα τα βελτιώσουν. 

Ιχθείς
Μήπως έχεις ξεχάσει λίγο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του; Σήμερα η ημέρα σου θυμίζει ότι πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, φίλε Ιχθύ. Φρόντισε το σώμα σου και την ψυχική σου ηρεμία και έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Θα νιώσεις ευτυχισμένος και αισιόδοξος, γεμάτος δύναμη να πετύχεις ό,τι σκεφτείς. Όποιον δρόμο φροντίδας και αν διαλέξεις το σημαντικό είναι ότι επιτέλους νοιάζεσαι και πάλι για εσένα.

Αισθηματικές
Σήμερα θα χρειαστεί να συζητήσεις με τον σύντροφό σου κάποια προβλήματα που επισκιάζουν τη σχέση σας. Μην διστάσεις να του ανοιχτείς και να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Με ειλικρινή επικοινωνία θα καταφέρεις να βελτιώσεις θεαματικά το δέσιμό σας. Εσύ που νιώθεις μόνος, σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο που θα σου ταράξει την ηρεμία.

Επαγγελματικές
Οι απαιτήσεις στη δουλειά σου θα είναι αρκετές, αλλά μην πτοείσαι. Το καλό πρόγραμμα και η πειθαρχία σε αυτό, είναι μια ασφαλής λύση για να ανταπεξέλθεις σωστά και αποτελεσματικά. Ακόμη και τα οικονομικά σου βελτιώνονται, ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες για αύξηση κέρδους που δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Έχεις πολλά να κερδίσεις!