Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Τα πράγματα στη ζωή σου δεν είναι ακριβώς όπως θα ήθελες και σήμερα αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου. Ξέρεις ότι αν το βάλεις πείσμα μπορείς να τα καταφέρεις, οπότε κάνε το καλύτερο που μπορείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου όλα θα κυλήσουν ευχάριστα σήμερα, με το διάχυτο πάθος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου να καταφέρνετε να ζήσετε μοναδικές στιγμές ερωτισμού. Αν πάλι δεν έχεις σταθερό ερωτικό σύντροφο, σταμάτα να κλείνεσαι στο σπίτι σου και να μιζεριάζεις, γιατί έτσι τίποτα δεν θα αλλάξει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν μια χαρά, οπότε ανεπηρέαστος από προβλήματα, θα μπορέσεις να ασχοληθείς με το μέλλον της δουλειάς σου, υλοποιώντας υψηλούς στόχους που θα σε οδηγήσουν πολύ κοντά στην κορυφή. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν σημαντικά, αν εκμεταλλευτείς σωστά ευκαιρίες.

Ταύρος

Η ηρεμία της ημέρας σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να βρεις τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο, ώστε να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου και να κάνεις κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σου. Αλλάζοντας λοιπόν στάση και τακτική, θα ξεπεράσεις δυναμικά τα προβλήματά σου και αγνοώντας ασήμαντες λεπτομέρειες θα προχωρήσεις δυναμικά στην διεκδίκηση όσων στοχεύεις.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, τα πράγματα πάνε εξαιρετικά καλά και θα νιώσεις και εσύ και το ταίρι σου την ανάγκη να δώσετε περισσότερη επισημότητα σε αυτήν. Εσύ από την άλλη που βρίσκεσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης, κάποιος παλιός έρωτας έρχεται ξανά σου προσκήνιο και αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου, κινείσαι με μεγάλο δυναμισμό και αποφασιστικότητα και έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως συνεχίζοντας με τους ίδιους ρυθμούς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, οπότε σταμάτα να αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου, προκύπτουν ευκαιρίες βελτίωσης, οπότε ενεργοποιήσου.

Δίδυμοι

Η σημερινή αναστάτωση που θα επικρατεί γύρω σου θα σε κάνει πολύ κυκλοθυμικό και οξύθυμο. Προφανώς λοιπόν δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για δράση, γιατί τα νεύρα και η θολή σου κρίση, ίσως σε οδηγήσουν να πάρεις λάθος αποφάσεις. Πάρε λοιπόν τις αποστάσεις σου από τα γεγονότα και άφησέ τα όλα για μια πιο καλή και ευνοϊκή ημέρα, ώστε να είσαι σίγουρος για τις σκέψεις και τις πράξεις σου.

Αισθηματικές
Επιτέλους η καθημερινότητά σου κυλάει πιο ήρεμα και βρίσκεις το χρόνο να αφιερωθείς στη σχέση σου, επιδιώκοντας να καλύψεις τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, διοχετεύοντας όλη σου την ενέργεια και θετική διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, δέξου μια πρόταση εξόδου από άτομο της δουλειάς σου και φρόντισε να είσαι χαλαρός και να περάσεις καλά. Η μοίρα ίσως σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα κυλήσουν πολύ ομαλά, φτάνει κι εσύ να είσαι δραστήριος και να παίρνεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρεις να ανακάμψεις πλήρως και να βάλεις μια τάξη σε χρέη και ζητήματα που σε βασάνιζαν εδώ και αρκετό καιρό, καταφέρνοντας να ηρεμήσεις.

Καρκίνος

Στο προσκήνιο θα έρθουν κάποια θέματα που θα αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου κι εσύ θα πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, ώστε να δώσεις λύσεις, που θα επιφέρουν τάξη και ηρεμία. Σε γενικές γραμμές, φρόντισε στην καθημερινότητά σου να κινείσαι έξυπνα και λογικά, ώστε να πηγαίνουν όλα καλά.

Αισθηματικές
Συναισθηματικά νιώθεις μεγάλη αισιοδοξία και αυτό σε βοηθάει να κάνεις πράγματα για τη σχέση σου, ώστε να την αναβαθμίσεις. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, θα γνωρίσεις σήμερα κιόλας ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα έρθει για να μείνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Η άψογη συνεννόηση και συνεργασία με τα άτομα της δουλειάς σου, σε βοηθάει να υπερπηδήσεις εμπόδια και να πετύχεις όνειρα και φιλοδοξίες σου. Ανάλογο είναι το κλίμα και στα οικονομικά σου, όπου καταφέρνεις να αυξήσεις τις απολαβές σου και έτσι να βρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες που θα σε ξεκουράσουν απίστευτα.

Λέων

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές, ώστε να πάρεις σημαντικές για τη ζωή σου αποφάσεις και να πετύχεις πράγματα που θα βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητά σου. Ωστόσο, κάποια μικροπροβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε αποσυντονίσουν λίγο, αλλά θα είναι προσωρινά, οπότε θα επανέλθεις γρήγορα στους ρυθμούς σου.

Αισθηματικές
Οι συνθήκες στη σχέση σου είναι πλέον ιδανικές και είσαι στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνεις μια πολύ όμορφη καθημερινότητα με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάπου πολύ κοντά σου βρίσκεται ένας πολύ μεγάλος έρωτας.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες της δουλειάς σου είναι εξαιρετικά ευοίωνες, ώστε να πετύχεις στόχους και επιδιώξεις που προγραμματίσεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά λόγω δυσκολιών διστάζεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να σημειώσεις σημαντική πρόοδο και να φτάσεις στο επίπεδο που θες. Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα είναι επίσης θετικά, αφού ευοδώνονται προσπάθειες εύρεσης επιπλέον πηγών εισοδήματος.

Παρθένος

Οι εξελίξεις έρχονται με τέτοιο τρόπο που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, καθώς είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που περίμενες. Με τον πανικό για σύμβουλο όμως, μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Χαλάρωσε λοιπόν και αξιοποίησε το μέγιστο των δυνατοτήτων σου, ώστε να συντονιστείς με τη νέα πραγματικότητα και να προγραμματιστείς εκ νέου, ώστε να φτάσεις εκεί που θες.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα θα περάσει εξαιρετικά ήρεμα ως προς τον αισθηματικό τομέα, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε φέρνει πολύ κοντά με τον άνθρωπό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα έρθει να σε αναστατώσει ευχάριστα, αλλά μην πέφτεις με τα μούτρα και μην κάνεις υπερβολές, που ίσως φέρουν αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις.

Επαγγελματικές
Το άγχος λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας σου και των υψηλών απαιτήσεων, σε έχει καταβάλλει και κουράσει πολύ και δεν είσαι πλέον σε θέση να κάνεις τίποτα. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να επιστρέψεις δυναμικά στην δράση και να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και καλά θα κάνεις να αποφύγεις σήμερα υπογραφές συμβολαίων ή ρίσκα.

Ζυγός

Προσπάθησε σήμερα να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να κινείσαι έξυπνα και μεθοδικά, ώστε να αποφύγεις ολέθρια για την πορεία της ζωής σου λάθη. Φρόντισε να ξέρεις τι θες και να είσαι σίγουρος για την τακτική που έχεις υιοθετήσει, ώστε να πατάς γερά στα πόδια σου και να μη σταθεί κανείς και τίποτα ικανό να σε πτοήσει. Να είσαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνουν όλα όπως πρέπει.

Αισθηματικές
Ορισμένες απρόσμενες εξελίξεις που θα λάβουν χώρα σήμερα στην προσωπική σου ζωή, θα σε ενθουσιάσουν, καθώς φαίνεται ότι όλα ηρεμούν και ότι καθετί αρνητικό ανήκει πια στο παρελθόν. Έτσι, θα καταφέρεις να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα ευνοεί γνωριμίες, οπότε δεν έχεις παρά να βγεις έξω και να το εκμεταλλευτείς. Να είσαι χαλαρός και θετικός και όλα θα γίνουν.

Επαγγελματικές
Φρόντισε σήμερα να είσαι προετοιμασμένος και καλά οργανωμένος, ώστε να διευθετήσεις άμεσα έκτακτα ζητήματα που θα προκύψουν στη δουλειά σου και που δεν χωρούν καμία αναβολή. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμη φάση, οπότε ενεργοποιήσου και κινήσου ανάλογα για να τα βελτιώσεις.

Σκορπιός

Η πορεία που έχεις χαράξει για να πετύχεις αυτά που θες είναι απόλυτα ορθή και σύντομα θα δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάποια κοντινά σου πρόσωπα θα έρθουν αντιμέτωπα με προβλήματα και καλό θα ήταν να τους βοηθήσεις γιατί έχεις καθαρό μυαλό. Ζητήματα σημαντικά για το μέλλον σου που καθυστερούσαν και σε δυσκόλευαν, επιτέλους ξεμπλοκάρουν και θα προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές
Τελευταία φέρεσαι πολύ επιπόλαια στα ερωτικά σου και ίσως κάνεις πράγματα που στενοχωρούν τον σύντροφό σου και βλάπτουν τη σχέση σου. Ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα σου και αποφάσισε τι θες, ώστε να μην βασανίζεται και ταλαιπωρείται κανείς. Εσύ που βρίσκεσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης, δώσε μια ευκαιρία σε αυτόν που σε διεκδικεί, εφόσον δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά και θα πάνε ακόμη καλύτερα αν διορθώσεις κάθε προβληματική κατάσταση, Στον οικονομικό τομέα, εξακολουθείς να ζορίζεσαι πολύ, οπότε περιόρισε εντελώς τα περιττά έξοδα.

Τοξότης

Στον χώρο της δουλειάς σου θα προκύψουν κάποια θέματα που θα απαιτήσουν άμεση διευθέτηση και τακτοποίηση, οπότε φρόντισε να είσαι δραστήριος και μεθοδικός. Δύσκολο θα είναι το κλίμα επικοινωνίας με τους γύρω σου, καθώς δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς και τα νεύρα σου ίσως σε φέρουν σε ρήξη μαζί τους. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να διατηρείς χαμηλούς τους τόνους όσο γίνεται.

Αισθηματικές
Ως προς τα συναισθήματα που τρέφεις για τον σύντροφό σου, καλό θα ήταν να γίνεις πιο εκδηλωτικός, γιατί κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά και θα ισχυροποιήσει τα θεμέλια της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος, προτίμησε να μη δεχτείς την πρόταση για έξοδο από κάποιο άτομο της δουλειάς σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε εξαιρετικά δύσκολη και δυσάρεστη θέση.

Επαγγελματικές
Η σιγουριά που αποπνέεις ως προς τις επαγγελματικές σου ιδέες, σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και έτσι βρίσκεις σημαντικούς υποστηρικτές και συμμάχους στην πορεία υλοποίησης των στόχων σου. Τα αποτελέσματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σου και αυτό θα σε δικαιώσει και θα σε καταξιώσει στα μάτια συνεργατών και ανωτέρων. Τα οικονομικά σου φαίνεται να διορθώνονται, αλλά καλό θα ήταν να μην επαναπαυθείς και να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια βελτίωσης.

Αιγόκερως

Σήμερα καλό θα ήταν να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, διότι κάποιες δυσκολίες θα προκύψουν που ίσως σε αποσυντονίσουν αρχικά. Εσύ φρόντισε να μείνεις συγκεντρωμένος στο πρόγραμμά σου, αφού σύντομα όλα θα ηρεμήσουν και δεν θα έχεις καθόλου προβλήματα. Στο εξής τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά και αισιόδοξα για σένα, καθώς η καθημερινότητά σου θα είναι ομαλή και δημιουργική.

Αισθηματικές
Επιδίωξε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου, ώστε να αναθερμάνεις το κλίμα της σχέσης σας και να περνάτε πιο όμορφες και ευχάριστες στιγμές. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, θα το καταφέρεις επιτέλους, αφού τα άστρα με τις θετικές επιρροές τους θα σταθούν αρωγοί ώστε να κάνεις την σχέση που τόσο καιρό ονειρευόσουν, με τον πιο ιδανικό σύντροφο για σένα.

Επαγγελματικές
Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα γίνουν πολλές ανατροπές που θα σε βγάλουν από το πλάνο σου και θα σε εκνευρίσουν. Κάνε μια μικρή ανάπαυλα, ώστε να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται και να κινηθείς ανάλογα. Στον οικονομικό τομέα, οι προσπάθειές σου αποφέρουν καρπούς και πλέον βρίσκεις τους ρυθμούς σου.

Υδροχόος

Βρες σήμερα το χρόνο και την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλογο με τον εαυτό σου, γιατί είναι απαραίτητος προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου και να υιοθετήσεις πιο αποτελεσματικές τακτικές. Με ψυχραιμία λοιπόν και γνώμονα τη λογική, θα καταφέρεις να φέρεις τη ζωή σου στα μέτρα σου και να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να κάνεις κάποιες απαραίτητες συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να διαλευκάνετε ορισμένες καταστάσεις και να ξέρετε αμφότεροι που βαδίζετε. Αυτό θα κάνει τη σχέση σου πιο σωστή και αληθινή. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί πολύ, οπότε τόλμησε να κάνεις το πρώτο βήμα, προκειμένου να έρθεις κοντά με αυτός που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, συνετό θα ήταν από μέρους σου να περιορίσεις τα νεύρα σου, γιατί κάνεις λάθος κινήσεις, των οποίων τις συνέπειες θα είναι δύσκολο να διορθώσεις αργότερα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά, αλλά εξάντλησε όλα τα περιθώρια ανάκαμψης, ώστε να μην έχεις κανένα απολύτως θέμα.

Ιχθείς

Σήμερα είσαι πολύ ευδιάθετος και ορεξάτος, οπότε με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία αποφασίζεις να δρομολογήσεις τολμηρά και μεγαλόπνοα σχέδια και να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου, προκειμένου να τα δεις να υλοποιούνται επιτυχώς και να σου αποφέρουν την αναμενόμενη ηθική ικανοποίηση και κοινωνική καταξίωση. Συνέχισε έτσι και θα πας ακόμη πιο ψηλά.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να μαλακώσεις την στάση σου προς τον σύντροφό σου, γιατί τον αποπαίρνεις άδικα και τον στενοχωρείς χωρίς να φταίει σε κάτι. Χαλάρωσε και βάλε στην επιφάνεια τον ευχάριστο και τρυφερό εαυτό σου για να τον κάνεις να αισθανθεί καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο, ένα νέο άτομο θα μπει στη ζωή σου και θα τη γεμίσει χρώμα και χαρά.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα σημειώνεις πολύ μεγάλη πρόοδο, οπότε πάψε να αγχώνεσαι και να ανησυχείς και απλά απόλαυσε τους καρπούς των επιτυχιών σου. Τα οικονομικά σου κυμαίνονται σε σταθερά επίπεδα, οπότε με ηρεμία κάνε κινήσεις που θα βελτιώσουν λίγο ακόμη τα πράγματα.