Οι ταινίες από 17/08/2017 έως 23/08/2017 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΟΥΣΑ / THE SON OF BIGFOOT (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D

Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, μία εταιρία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν

Κατηγορία: Animation

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ STRATTON / STRATTON

Ο Στράτον, ένας μυστικός πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού, και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάρτι, κατασκοπεύουν ένα σύμπλεγμα εργαστηρίων στο Ιράν ώστε να αναχαιτίσουν θανατηφόρα βιοχημικά όπλα. Αυτή η εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή, όμως, αποτυγχάνει οικτρά, και στο χάος που επικρατεί, ο Μάρτι τραυματίζεται θανάσιμα. Πίσω στη βάση του, ο Στράτον καλείται από την αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας MI6. Αυτή τον πληροφορεί πως ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος – ο Μπαρόφσκι-έχει αυτομολήσει. Θεωρούμενος ως νεκρός τα τελευταία 20 χρόνια, πιστεύεται πως ο Μπαρόφσκι έχει σχέδια να εκδικηθεί τους πρώην εργοδότες του, χρησιμοποιώντας κλεμμένα χημικά όπλα. Πλέον, ο Στράτον και η ομάδα του πρέπει να αξιοποιήσουν όλη την εκπαίδευση και την εμπειρία τους, σε έναν αγώνα με το χρόνο, ώστε να αποτρέψουν την αφάνταστη καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Ουέστ

Πρωταγωνιστούν: Ντόμινικ Κούπερ, Όστιν Στόουελ, Τζέμα Τσαν, Τόμας Κρέτσμαν, Τάιλερ Χέκλιν, Ντέρεκ Τζάκομπι, Κόνι Νίλσεν

Κατηγορία: Περιπέτεια

SPIDER-MANHΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ TOY / SPIDER-MANHOMECOMING

Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man (TomHolland), μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο CaptainAmerica: Εμφύλιος Πόλεμος, εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας στο Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming). Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι (Marisa Tomey), πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ (Robert Downey Jr.). Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι είναι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture (Michael Keaton), ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.

Σκηνοθεσία: Τζον Γουάτς

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Ζεντάγια, Τζον Φαβρό, Μαρίσα Τομέι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

BABY DRIVER

Ένας χαρισματικός, νεαρός οδηγός ληστειών (Ansel Elgort) αφήνεται στους ρυθμούς του δικού του soundtrack και γίνεται ο καλύτερος στην πιάτσα. Όταν συναντά το κορίτσι των ονείρων του (Lily James), ο Baby βλέπει την ευκαιρία να αποσυρθεί και αποτινάξει από πάνω του την εγκληματική ζωή, κλείνοντας μια για πάντα παλιούς λογαριασμούς. Αλλά μετά από μια συμφωνία για να δουλέψει δίπλα σε ένα σκληρό αφεντικό (Kevin Spacey), θα τα ριψοκινδυνέψει όλα, αφού μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας θα απειλήσει την ζωή, την αγάπη και την ελευθερία του.

Σκηνοθεσία: Έντγκαρ Ράιτ

Πρωταγωνιστούν: Άνσελ Έλγκορτ, Κέβιν Σπέισι, Λίλι Τζέιμς, Τζον Χαμ, Τζέιμι Φοξ, Τζον Μπέρνταλ, Έιζα Γκονζάλες

Κατηγορία: Περιπέτεια

O ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ / THE HITMAN’S BODYGUARD

Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο (Ράιαν Ρέινολντς), καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον). Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες πάνω σε πλοία, αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιούζ

Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουλ Λ. Τζάκσον, Σάλμα Χάγεκ, Γκάρι Όλνταμ, Ελοντί Γιουνγκ, Χοακίμ Ντε Αλμέιντα, Κίρστι Μίτσελ, Ρίτσαρντ Ι. Γκραντ

Κατηγορία: Κωμική Περιπέτεια

ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / SECURITY

Το μόνο που ήθελε ο Έντι Ντίκον (Αντόνιο Μπαντέρας) ήταν μία ήσυχη, ανούσια δουλειά. Διάλεξε, όμως, το λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Ένας άοπλος φύλακας ασφαλείας ρισκάρει τα πάντα για να βοηθήσει ένα ανυπεράσπιστο μικρό κορίτσι από μία συμμορία, που την αναζητάει προκειμένου να μην καταθέσει ενάντια στο αφεντικό τους.

Σκηνοθεσία: Αλέν Ντεροσέ

Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Μπαντέρας, Μπεν Κίνγκσλει, Λίαμ ΜακΙντάιρ, Τσαντ Λίντμπεργκ

Κατηγορία: Περιπέτεια

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ: Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ / WARFORTHEPLANETOFTHEAPES

Στο «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» |"War For the Planet of the Apes”, τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς

Πρωταγωνιστούν: Άντι Σέρκις, Γούντι Χάρελσον, Τόμπι Κέμπελ, Τζούντι Γκριρ, Τέρι Νόταρι, Τάι Όλσον

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ / WISH UPON

Η 17χρονη Κλερ (Τζόι Κινγκ) προσπαθεί να επιβιώσει από την «κόλαση» του Λυκείου, παρέα με τις φίλες της, Μέρεντιθ (Σίντνεϊ Παρκ) και Τζουν (Σάνον Πέρσερ). Έτσι, όταν ο πατέρας της (Ράιαν Φελίπε) της χαρίζει ένα μουσικό κουτί με μία επιγραφή που υπόσχεται πως εκπληρώνει τις ευχές του κατόχου, σκέφτεται πως δεν έχει τίποτα να χάσει. Η Κλερ κάνει την πρώτη της ευχή και, προς μεγάλη της έκπληξη, πραγματοποιείται. Σύντομα, τα έχει όλα: χρήματα, δημοτικότητα και το αγόρι των ονείρων της. Τα πάντα μοιάζουν τέλεια –μέχρι τη στιγμή που οι πιο κοντινοί της άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν με φρικιαστικούς, διεστραμμένους τρόπους. Τώρα, γεμάτη ενοχές, η Κλερ πρέπει να ξεφορτωθεί το κουτί, πριν αναγκαστεί, μαζί με αυτούς που αγαπά, να πληρώσει το απόλυτο τίμημα…

Σκηνοθεσία: Τζον Ρ. Λεονέτι

Πρωταγωνιστούν: Τζόι Κινγκ, Ράιαν Φελίπε, Κι Χονγκ Λι, Μίτσελ Σλάγκερτ, Σάνον Πέρσερ

Κατηγορία: Τρόμου

AYTOKINHTA 3 / CARS 3 (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Σκηνοθεσία: Μπραϊαν Φι

Ακούγονται οι: Σάκης Ρουβάς, Δανάη Σκιαδή, Γιάννης Στεφόπουλος, Ηλίας Ζερβός, Παύλος Κοντογιαννίδης, Μιχάλης Κοιλάκος, Άλκης Ζερβός, Χρήστος Θάνος, Βίκυ Καγιά, Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Κατηγορία:Animation

Ο ΜΑΥΡΟΣΠΥΡΓΟΣ / THE DARK TOWER

Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. Ο Μαύρος Πύργος του Stephen King, η φιλόδοξη και σαρωτική ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς στον πλανήτη, ζωντανεύει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Matthew McConaughey). Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Σκηνοθεσία: Νικολάι Αρσέλ

Πρωταγωνιστούν: Ίντρις Έλμπα, Μάθιου ΜακΚόναχι, Τομ Τέιλορ, Κλόντια Κιμ, Φραν Κράνζ, Άμπι Λι Κέρσο, Τζάκι Ερλ Χάλεϊ

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας


Πρόγραμμα:

Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: