Η οδήγηση σε συνδυασμό με το αλκοόλ έχει προκαλέσει δεκάδες τροχαία. Αυτό είναι γνωστό. Ορισμένα από τα τροχαία αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να θρηνήσουμε θύματα και να χάσουμε ανθρώπους, νέους (κυρίως), αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας από κοντά μας.

Δεν είναι πλάκα, ούτε αστείο και φυσικά (δυστυχώς) δεν είναι κάτι αυτονόητο, ούτε δεδομένο. Θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Το αλκοόλ σε συνδυασμό με την οδήγηση σκοτώνει.

Θύμα της εγκληματικής αυτής αμέλειας (γιατί αμέλεια είναι όταν ξέρεις ότι δεν πρέπει κι όμως το κάνεις) κόντεψε να γίνει ο γνωστός σε όλους μας Πατρινός dj Totis.

Ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα από το τροχαίο που είχε το βράδυ του Σαββάτου όταν ένας οδηγός που τα είχε «τσούξει» αρκετά έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε το οποίο και έπαθε μεγάλες ζημιές.

Ο ίδιος λίγες ώρες μετά το τροχαίο που είχε, ανήρτησε στην σελίδα του ένα κείμενο που περνάει με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα για το πόσο καταστροφικό μπορεί να είναι το αλκοόλ όταν αυτό συνδυάζεται με την οδήγηση. Το κείμενο έχει ως εξής: «Δοξάζω την Παναγία της οποίας έχω το όνομα που ακόμα είμαι ζωντανός και μιλάω μαζί σας σήμερα !

Ξημερώματα Σαββάτου 12 Αυγούστου καθώς επέστρεφα απ το φανταστικό πάρτι στο Ανώνυμο, στην παλαιά εθνική οδό στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου ένας ασυνείδητος πιωμένος οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι- μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα- με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο μου, το οποίο όπως βλέπετε από την φωτογραφία συντρίβει.

Δόξα τον Θεό εγώ σώθηκα χωρίς ούτε μια γρατσουνιά. Για αυτό μην οδηγείτε ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ και να οδηγείτε πάντα προσεχτικά φορώντας ζώνη. Υγεία πάνω από όλα για όλους μας!». Πιείτε λοιπόν χωρίς να οδηγείτε και οδηγείτε χωρίς να πίνετε…