Πιάστηκε στην φάκα της αστυνομίας ο πυρομανής που εδώ και μία εβδομάδα καίει οχήματα σε διάφορες περιοχές της Πάτρας;

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αστυνομία μετά από μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου, συνέλαβε ένα άτομο το οποίο μοιάζει με τις περιγραφές των κατοίκων στα Ταμπάχανα.

Οι κάτοικοι της περιοχής θυμίζουμε ότι τότε είχαν κυνηγήσει τον πυρομανή «φαντομά», χωρίς όμως να καταφέρουν να τον πιάσουν, ενώ αυτός μέσα σε ένα βράδυ είχε προχωρήσει σε τρεις εμπρησμούς, στα Ταμπάχανα και στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, χωρίς όμως μέχρι ώρας να έχουν καταφέρει να αποσπάσουν την ομολογία του. Ο άνθρωπος που κυνηγάει η αστυνομία φέρεται να είναι ο δράστης τουλάχιστον 10 περιστατικών εμπρησμών που έχουν συμβεί από την περασμένη Κυριακή.

Ο δράστης έχει περάσει όλες αυτές τις μέρες από διάφορες περιοχές και συνοικίες, καίγοντας οχήματα, όπως Προσφυγικά, Ιεροθέου, Ταμπάχανα, Μεσολογγίου, Ψηλαλώνια, Άγιος Γιώργιος Λάγγουρα κλπ.

Η αστυνομία είχε και τις προηγούμενες ημέρες συλλάβει έναν ύποπτο, όμως τελικά δεν ήταν αυτός, αφού ο πραγματικός δράστης συνέχιζε να καίει αυτοκίνητα και μηχανάκια, ενώ μέσα από τις φωτιές που έχει βάλει, κινδύνεψαν και σπίτια.