Μεγάλη είναι η προσφορά των εθελοντών στο φεστιβάλ Πάτρας που ήδη έχει ξεκινήσει τις εκδηλώσεις του, φέρνοντας στην πόλη μας μεγάλες θεατρικές παραγωγές, όχι μόνο από την αρχαία ελληνική δραματουργία, αλλά και από το σύγχρονο θέατρο.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφει στο facebook ο Γιάννης Δημογιάννης που ανήκει πλέον στην εθελοντική αυτή ομάδα του φεστιβάλ του ΟΚΠΕ. Γράφει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο:

«Τα μυωπικά μου μάτια, η μεγαλύτερη τιμή για έναν πολίτη είναι να προσφέρει σαν εθελοντής, στην πόλη του.  Αυτό και έπραξα. Την ευκαιρία την οφείλω εξ ολοκλήρου, στο φίλο Ανδρέα Ανδριόπουλο, ο οποίος έπραξε το αυτονόητο. Πρόσφερε σ' ένα άτομο με αναπηρία, τη θέση και την ευκαιρία, που δικαιούται και του αρμόζει.

Χθες (σσ: την περασμένη Δευτέρα) λοιπόν, μοίρασα με μεγάλη χαρά, προγράμματα στους φίλους θεατές του 36ου Φεστιβάλ Πάτρας (θεσμός Αρχαίου δράματος). Στις φωτογραφίες, είμαι μαζί με τον Αντρέα και την κ. Ελένη, ένα πρότυπο (κατ' εμέ) εθελοντή, για την πόλη μας. Επίσης, ως κατεξοχήν άνθρωπος των Παρασκηνίων" (ακούστηκε και αυτή η μομφή), σκέφτηκα να τραβήξω και μία, δύο φωτογραφίες, από τα παρασκήνια της παράστασης».