Θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική εμφάνιση στο Makronissos Beach Bar, ενώ θα παρευρεθεί σε ειδική τελετή για το δικό του "αστέρι" στην Αγία Νάπα. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την άφιξη του μεγάλου σταρ!

Ο νούμερο ένα τραγουδιστής στον κόσμο του φετινού καλοκαιριού έχει έρθει στην Κύπρο!

Ακομπλεξάριστος, χαμογελαστός και χαλαρός παρά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το τραγούδι του Despacito σπάζοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ στο youtube o Luis Fonsi έφτασε σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο κι ακολούθως μεταφέρθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας.


Φτάνοντας στο ξενοδοχείο και παρά την κούραση από το ταξίδι του, δεν αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα στους τουρίστες που τον κατάλαβαν και αποσύρθηκε για να ξεκουραστεί.


Αύριο το απόγευμα στις 16.00 ο Luis Fonsi θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί της Πλατείας Διασημοτήτων στην Αγία Νάπα για να παραστεί στα αποκαλύπτηρια του δικού του ξεχωριστού αστεριού που θα κοσμεί πλέον τον χώρο.


Τα αποκαλυπτήρια θα κάνει ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Γάννης Καρούσος ο οποίος και θα παραδώσει στον δημοφιλή τραγουδιστή πλακέτα-ομοίωμα του αστεριού. Θ’ ακολουθήσει συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ.


Ο Luis Fonsi ήρθε στην Κύπρο για τη μία και μοναδική εμφάνισή του την ίδια μέρα, Πέμπτη 10 Aυγούστου στο Makronissos Beach Bar.


Πηγή: lovemyall.com

Πηγή: lovemyall.com