Είναι η νέα μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ και το επιβεβαιώνει σε κάθε της κίνηση: Αυτή τη φορά, η Jennifer Lawrence δεν φωτογραφήθηκε απλώς για ένα εξώφυλλο, αλλά πόζαρε ώστε ένας ζωγράφος να της κάνει το πορτρέτο! 

Πρόκειται για το εξώφυλλο του 125ου τεύχους της αμερικανικής Vogue, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και μάλιστα σε τετραπλή εκδοχή. Τα υπόλοιπα τρία είναι φωτογραφίσεις σπουδαίων αμερικανών φωτογράφων, όμως αυτό το ένα είναι που κάνει πραγματικά την διαφορά. Η Lawrence πόζαρε ως μοντέλο ζωγράφου περασμένων αιώνων και ο καλλιτέχνης John Currin δημιούργησε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε προμοτάροντας το εγχείρημα, ο Currin εξηγεί πως η μεγαλύτερη πρόκληση γι' αυτόν ήταν να αναπαραστήσει πιστά την διάσημη ηθοποιό, καθώς όπως είπε: «Όλοι ξέρουν πώς μοιάζει, κι έτσι εκατομμύρια άνθρωποι θα δουν αμέσως τυχόν λάθη». 


Πράγματι, η δουλειά του είναι εκπληκτική. 

Για τα άλλα εξώφυλλα του τεύχους, η Lawrence πόζαρε με άλλογα και το Άγαλμα της Ελευθερίας για τους φωτογράφους Άννι Λίμποβιτς, Μπρους Βέμπερ και Ινέζ και Βιντού.


Το εξώφυλλο της Άννι Λίμποβιτς


Η φωτογραφία του Μπρους Βέμπερ


Το εξώφυλλο των Ινέζ και Βιντού


Το βίντεο για το εγχείρημα με το εξώφυλλο - πίνακα