Κρύφτηκαν πίσω από τις καλαμιές, σε παραλία της δυτικής Αχαΐας, κοντά στην Λακκόπετρα και έγινε το έλα να… δεις.

Σκηνικό από ταινία του Γκουσγκούνη παίχτηκε στις αρχές Αυγούστου σε παραλία της περιοχής. Νεαρό ζευγάρι έδωσε θέαμα, με εικόνα και ήχο σε ερημική παραλία, ανάμεσα στο Καλαμάκι και στην Λακκόπετρα, πιστεύοντας ότι δεν θα τους έβλεπε κανείς. Η παραλία ήταν πράγματι ερημική, όμως η περιοχή γύρω από αυτή, τις μέρες αυτές είναι γεμάτη από παραθεριστές και τουρίστες.

Το τελευταίο, προφανώς το ερωτευμένο και ξαναμμένο ζευγαράκι δεν το γνώριζε. Μετά το μπάνιο τους λοιπόν και τα παιχνίδια που έκαναν στην θάλασσα, περπάτησαν κάποια μέτρα πιο πέρα και βρήκαν μία καλή μεριά, πίσω από κάτι καλαμιές που υπάρχουν για να… βγάλουν τα μάτια τους.

Εκεί το ζευγάρι τα έδωσε όλα, πιστεύοντας ότι δεν θα τους ενοχλήσει κανείς. Για κακή τους τύχη όμως από το σημείο περνούσαν κάποιοι τουρίστες που έκαναν αθλητισμό, τρέχοντας με τα αθλητικά τους στα βότσαλα της παραλίας.

Οι τουρίστες δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν σημασία στις φωνές που ακούγονταν πίσω από τις καλαμιές. Οι φωνές ήταν έντονες, τόσο που προφανώς νομίζοντας ότι κάτι κακό γινόταν, πήγαν να δουν γιατί οι καλαμιές κουνιόνταν και υπήρχε αυτή η φασαρία. Καταλαβαίνετε τι ακολούθησε…