Με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών που διεξάγεται στην Πάτρα, η Eurobank, χορηγός όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στην Πάτρα, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες και τις οικογένειές τους να συναντήσουν από κοντά τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού Μπάσκετ.  

Στην εκδήλωση, οι προσκεκλημένοι  είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών, να φωτογραφηθούν μαζί τους, να τους συγχαρούν για την προσπάθειά τους και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών υπογράφουν αυτόγραφα στα παιδιά υπαλλήλων και πελατών της Eurobank

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών υπογράφουν αυτόγραφα στα παιδιά υπαλλήλων και πελατών της Eurobank

Η Eurobank είναι από το 2001 χορηγός όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ υποστηρίζοντας εμπράκτως τις ομάδες που με τις επιτυχίες τους έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας και συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες. Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων η Τράπεζα βρίσκεται στο πλευρό των  αθλητών και των αθλητριών των Εθνικών μας Ομάδων Μπάσκετ που αναδεικνύουν τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και αποτελούν διαχρονικό πρότυπο για τη νέα γενιά. O Αθλητισμός όπως και η Παιδεία αποτελούν διαχρονικά κορυφαία επιλογή της Eurobank και βασικούς πυλώνες των δράσεών της στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας, αποδεικνύοντας τη σημασία που αποδίδει στη στήριξη αξιών που συνδέονται με τη λειτουργία της και είναι ικανές να αποτελέσουν πρότυπο για τη νέα γενιά.

Εκ μέρους της Διοίκησης της Τράπεζας στην εκδήλωση συμμετείχαν οι  Περιφερειακοί  Διευθυντές Καταστημάτων Αχαΐας  κ.κ. Θανάσης Καραγιάννης και Ηλίας Καϊπάνος, οι οποίοι παρουσίασαν τους αθλητές.

Την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης.