Την Μαίρη Μητρούλια την γνωρίσαμε πριν λίγους μήνες μέσα από το μουσικό show του ΣΚΑΪ, "The Voice".

H 18χρονη τραγουδίστρια, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή τους κριτές και το κοινό, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Ωστόσο, κάποιοι από εσάς, μπορεί να μην γνωρίζετε, ότι η Μαίρη ασχολείται από 6 ετών με την μουσική (τραγούδι), την ζωγραφική (makeup art, σκίτσο) και τον χορό... Συγκεκριμένα έκανε 4 χρονιά λάτιν και 6 δημοτικούς χορούς και στα υπόλοιπα είναι αυτοδίδακτη.

Επίσης, δηλώνει ότι ένα από τα αγαπημένα της ενδιαφέροντα είναι το ψάρεμα με τον πάτερα της!

Εδώ και λίγο καιρό τραγουδάει επαγγελματικά σε νυχτερινή σκηνή της Πάτρας, εντυπωσιάζοντας με το ταλέντο της, όσους έχουν την τύχη να την ακούσουν.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Μαίρη Μητρούλια, η οποία "άνοιξε" την καρδιά της στο patrasevents.gr και μας μίλησε για το The Voice, την μουσική, την δουλειά της, αλλά και τα όνειρά της.


"Δεν διάλεξα να ασχοληθώ με την μουσική, αυτή με διάλεξε από πολύ μικρή ηλικία"

P.E.: Σε γνωρίσαμε μέσα από το The Voice πριν λίγους μήνες. Πώς ήταν η εμπειρία σου και τι κράτησες από όλα όσα έζησες;

Μ.Μ.: "Στο The Voice πήγα με την προοπτική να μεταδώσω τα συναισθήματά μου μέσα από την μουσική στον κόσμο... Ήταν μια αξέχαστη και όμορφη εμπειρία, γνώρισα πολλά ταλαντούχα παιδιά και καλλιτέχνες και κατάφερα σε μικρο χρονικό διάστημα να εξοικειωθώ με την ξαφνική προβολή και την αναγνώριση μεσώ της τηλεόρασης. Κράτησα τις συμβουλές των coaches, όπως και επαφές με κάποια από τα παιδιά που συμμετείχαν και κυρίως όλες αυτές τις εικόνες και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα μέσα από την πορεία μου στο παιχνίδι".

P.E.: Πως αποφάσισες να ασχοληθείς εξαρχής με τη μουσική και τι σημαίνει για σένα;

Μ.Μ.: "Δεν διάλεξα να ασχοληθώ με την μουσική, αυτή με διάλεξε από πολύ μικρή ηλικία... Επομένως ήταν αναπόφευκτη αυτή η σχέση πάθους με την μουσική και το τραγούδι... Η μουσική έχει διττή φύση: αφενός μπορεί να σε συνδέσει με τον υπόλοιπο κόσμο λειτουργώντας σαν γέφυρα, αφετέρου μπορεί να σε απομονώσει και να σε οδηγήσει σε μια εσωτερική ανάλυση του δικού σου ψυχικού κόσμου. Το ιδανικό για μένα είναι να υπάρχει ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο. Στην ουσία η μουσική για μένα είναι κάτι ιερό, λυτρωτικό, αναγκαίο και πάνω από τις δυνάμεις μου".


"Το σχήμα στο οποίο συμμετέχω πλαισιώνεται από πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες και μουσικούς"

P.E.:  Υπήρξε κάποιος καλλιτέχνης που αποτέλεσε πρότυπο για σένα;

Μ.Μ.: "Ακούω πολλά διαφορετικά είδη μουσικής σε καθημερινή βάση και γι' αυτό μου είναι τρομερά δύσκολο να επιλέξω κάποιον καλλιτέχνη, αδικώντας όλους τους υπολοίπους που θαυμάζω"!

P.E.:  Εδώ και αρκετό καιρό τραγουδάς επαγγελματικά σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας. Μίλησε μας γι' αυτό.

Μ.Μ.: "Τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν στο Θερινό Χάραμα Πάτρας. Νιώθω πανευτυχής που βρίσκομαι σε αυτόν τον μαγευτικό και διαφορετικό χώρο. Σε ταξιδεύει σε μια παλιά εποχή, αλλά και στο μέλλον μέσα από την τεράστια ποικιλία ρεπερτορίου και την φαντασμαγορική διακόσμηση. Το σχήμα στο οποίο συμμετέχω πλαισιώνεται από πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες και μουσικούς".

P.E.:  Πώς ένιωσες την πρώτη φορά που εμφανίστηκες επισήμως μπροστά σε κοινό;

Μ.Μ.: "Παρόλο που δεν είχα ξαναεμφανιστεί στη σκηνή πιο πριν, ένιωσα από την πρώτη στιγμή πολύ οικεία και εισέπραξα την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού. Ευτυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις δε με καταβάλλει το άγχος και όπως κάθε φορά προσπαθώ να βγαίνει προς τα έξω δημιουργικά..."


"Διατηρώ ακόμα τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία ότι όλα, θα πάνε καλά"

P.E.:  Έχεις σκεφτεί να αφήσεις την Πάτρα για να αναζητήσεις ίσως κάτι καλύτερο στην Αθήνα;

Μ.Μ.: "Έχω σκεφτεί να δημιουργήσω την δική μου μπάντα. Σίγουρα αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον, αναλόγως με τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιαστούν".

P.E.: Η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας σε φοβίζει; Πιστεύεις ότι δυσκολεύει τα νέα παιδιά να εξελιχθούν και να πετύχουν τα όνειρά τους;

Μ.Μ.: "Δυστυχώς η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και ηθικοπολιτική, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια γενική αδράνεια και αδιαφορία, που οδηγεί σε απογοήτευση πολλών από τα νέα παιδιά. Η αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης στο εξωτερικό αποτελεί πραγματικότητα πλέον. Σίγουρα αυτή η κατάσταση με φοβίζει και μου δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον, αλλά επειδή είμαι σε πολύ πρώιμα στάδια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας και έχω σταθεί ήδη τυχερή, διατηρώ ακόμα τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία ότι όλα, θα πάνε καλά"!


"Έχω πολλά στο μυαλό μου για το μέλλον"

P.E.:  Έχουμε δει, κατά καιρούς, διάφορες διασκευές τραγουδιών, που έχεις ανεβάσει στο κανάλι σου στο Youtube. Θα δούμε σύντομα κάτι δικό σου; Κάποιο τραγούδι ίσως; 

Μ.Μ.: "Έχω πολλά στο μυαλό μου και ευελπιστώ στο μέλλον να κάνω κάτι δικό μου".

P.E.:  Ποια είναι τα όνειρά σου για τη μουσική και την ζωή γενικότερα.

Μ.Μ.: "Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικα με την μουσική, χωρίς να αφήσω τις τέχνες (ζωγραφική, χορό)".


Μαίρη Μητρούλια - Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, "ανοίγει" την καρδιά του στο patrasevents.gr! Μαίρη Μητρούλια - Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, "ανοίγει" την καρδιά του στο patrasevents.gr! Μαίρη Μητρούλια - Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, "ανοίγει" την καρδιά του στο patrasevents.gr! Μαίρη Μητρούλια - Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, "ανοίγει" την καρδιά του στο patrasevents.gr! Οι φωτογραφίες που πλαισιώνουν το άρθρο είναι του Κωνσταντίνου Κουτσιουμπού!

Οι φωτογραφίες που πλαισιώνουν το άρθρο είναι του Κωνσταντίνου Κουτσιουμπού!