Στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, που βρίσκεται μέσα στο Island, στη Βάρκιζα, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 6 Αυγούστου, η βάφτιση της κόρης της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη.

Η μικρή πήρε και επίσημα το όνομα Αναστασία-Καλομοίρα με νονούς τον Δημήτρη Γιαννέτο και την Μαριέττα Χρουσαλά.

Καλεσμένοι στο Μυστήριο, εκτός από φίλους και συγγενείς του ζευγαριού και των κουμπάρων, ήταν και αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος παρακολούθησαν συγκινημένοι την βάφτιση της μικρής τους πριγκίπισσας, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί με τους καλεσμένους τους.


Μετά την βάφτιση, ακολούθησε ένα εντυπωσιακό πάρτι με αρκετό φαγητό, χορό και πυροτεχνήματα, με τους καλεσμένους να μην σταματάνε να ανεβάζουν στιγμιότυπα στα social media. Μάλιστα, η χαρούμενη μαμά ενθουσίασε τους καλεσμένους της, αφού τους επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη που για καιρό τους υποσχόταν! Η Καλομοίρα, λοιπόν, έγραψε ένα τραγούδι στη μονάκριβη κορούλα της με τίτλο “Mommy loves you”, το οποίο και ερμήνευσε μπροστά στους εκλεκτούς προσκεκλημένους της και το χαρακτήρισε ως “ένα γράμμα που έγινε τραγούδι” που αφιερώνει και στα τρία παιδιά της, ενώ δεν αποκλείεται να το ηχογραφήσει αποκλειστικά για εκείνα!

Τα βαφτίσια της Αναστασίας


Η Καλομοίρα τραγουδάει για την Αναστασία