Ο κόσμος πήγαινε για δουλειά και ο Γιώργος Βελισσάρης τραγουδούσε!

Μέχρι τις 7 το πρωί κράτησε το πανηγύρι της Μεταμόρφωσης Σωτήρος, στην Οβρυά, στο γήπεδο του Φωστήρα που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή, ανήμερα του Σωτήρος.

Η Οβρυά γιορτάζει την εκκλησία της και διοργανώνει κάθε καλοκαίρι τέτοια μέρα ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια που γίνονται στην Πάτρα, έχοντας στη σκηνή τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού, σε μία εκδήλωση που γεμίζει, αφού το γήπεδο κατακλύζεται από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Νέους και γέρους.

Στο φετινό πανηγύρι της Οβρυάς πάνω στην σκηνή ανέβηκαν η Γωγώ Τσαμπά και ο Γιώργος Βελισσάρης, αλλά και ο Γιάννης Πανίτσας, με όλους τους μουσικούς του επιτελείου τους.


Το γλέντι κράτησε όχι μόνο έως το ξημέρωμα, αλλά στην κυριολεξία έως το πρωί, με τους Πατρινούς που περνούσαν από τον δρόμο που βρίσκεται μπροστά από το γήπεδο του Φωστήρα, να μην πιστεύουν στα μάτια τους, βλέποντας ότι αυτοί πήγαιναν για δουλειά και το πανηγύρι να μην έχει τελειώσει ακόμη.

Χαμός δηλαδή. Νωρίτερα, τόσο η Τσαμπά, όσο και ο Βελισσάρης, αλλά και ο Πανίτσας, ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους και δεν άφησαν κανέναν στο τραπέζι, αναγκάζοντάς τους όλους να χορεύουν στην πίστα.

Τόσο κέφι. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media από το πανηγύρι είναι χαρακτηριστικές του τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής, έως το ξημέρωμα της Δευτέρας.

Και του χρόνου…