Η Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζει το ταξίδι της με τους τρεις «Μάγους» της δισκογραφίας σε όλη την Ελλάδα.
 
Το πέρασμά τους από την Πάτρα και τον πολυχώρο «Πολιτεία» ήταν απόλυτα επιτυχημένο αφού η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρέσυραν το κοινό σε ένα μαγικό ταξίδι την Τετάρτη 5 Ιουνίου.
 
Το «Πέρασμα των Μάγων» ήταν μια εξαιρετική παράσταση ενώ η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με νέα, τραγούδια στις αποσκευές της αλλά και άλλα πιο παλιά, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση μιας παράστασης, από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς.
 
Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσίασε μια παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της έως σήμερα.
 
Μαζί τους οι μουσικοί Θέμης Καραμουρατίδης(πιάνο), Φοίβος Κουντουράκης (Τύμπανα), Σωτήρης Καστάνης (Κιθάρες), Γιώργος Μπουλντής (Μπάσο), Άρης Ζέρβας (Τσέλο) Δημήτρης Κουζής(Βιολί-Μαντολίνο). Την επιμέλεια προγράμματος την είχε ο  Γεράσιμος Ευαγγελάτος  και στις ενορχηστρώσεις ο Θέμης Καραμουρατίδης.
 
Η «Πολιτεία» γέμισε με κόσμο!

Δείτε φωτογραφίες: