Έντονο και ζωτικό το ενδιαφέρον των κατοίκων αλλά και επισκεπτών στην Ναύπακτο για την έκθεση ζωγραφικής τεσσάρων σπουδαίων καλλιτεχνών που γίνεται στον χώρο Art Lepanto.


Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Τρίτη 1η Αυγούστου και από τότε μέχρι σήμερα εκατοντάδες είναι οι επισκέπτες που σπεύδουν να δουν τα έργα του Γιώργου Σταθόπουλου, Θανάση Λάλα, Απόστολου Χανταζαρά και Νίκου Καλατζή, ο τελευταίος μάλιστα έχει την επιμέλεια της έκθεσης!  Το γραφικό λιμάνι της Ναυπάκτου αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο μέσα από αυτό το εκθεσιακό ραντεβού που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Αυγούστου. 


Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις δημιουργίες των καλλιτεχνών ενώ σε αυτή την προσπάθεια να δημιουργήσουν δεσμούς με το κοινό ο καλλιτεχνικός κόσμος δίνει το "παρών" και έρχεται σε επικοινωνία με τους θεατές.

Η ιδιαίτερη κινητικότητα και συμμετοχή του κόσμου αναμένεται να αποτελέσει και το επόμενο διάστημα χαρακτηριστικό της κοινής έκθεσης. Την ίδια ώρα ο πολιτιστικός οργανισμός Roads to Lepanto που έχει αναλάβει και την διοργάνωση δίνει ώθηση και σε άλλους δημιουργούς και καλλιτέχνες να βγάλουν προς τα έξω την δουλειά τους.

Αναμφισβήτητα είναι ένας πολύ καλός λόγος ακόμα και γι αυτούς που δεν βρίσκονται κοντά στην ενετική πόλη να προγραμματίσουν μια επίσκεψη τις επόμενες μέρες!

Δείτε φωτογραφίες από τον εκθεσιακό χώρο: