Σε ένα πολύ λαμπερό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα Πανελλήνια Καλλιστεία "Star Eλληνική Ομορφιά 2017" στην Αθήνα...

Εκτός από λάμψη ο διαγωνισμός ομορφιάς είχε διασκέδαση και πολλές εντυπωσιακές παρουσίες.

Μιλώντας για εντυπωσιακές παρουσίες, η 23χρονη Αγγελική Σπηλιωτοπούλου από την Πάτρα ήταν αυτή που φόρεσε το στέμμα της "Miss Eλληνική ομορφιά 2017".

Δικαίως θα λέγαμε η Αγγελική συγκέντρωσε την βαθμολογία της επιτροπής που της έδωσε και τον τίτλο. Η νεαρή κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού και μπήκε στις πιο ωραίες της Ελλάδας αποδεικνύοντας πως η Πάτρα έχει παράδοση στους διαγωνισμούς ομορφιάς!


Η Αγγελική είναι απόφοιτος Αρσακείου Πατρών και πλέον σπουδάζει στον τμήμα Γεωργίας στο Πανεπιστήμιο στο Ρίο.

Ένα πολύ όμορφο κορίτσι που ξεχώρισε στο ασφυκτικά γεμάτο χώρο που έγινε ο διαγωνισμός. 

Όπως ανέφερε η όμορφη νεαρή στο patrasevents.g: "Ο διαγωνισμός ήταν κάτι που ήθελα καιρό να το κάνω απλά έψαχνα την κατάλληλη στιγμή. Να είμαι δηλαδή σε καλό επίπεδο στην σχολή και στη δουλειά. 

Από την εμπειρία μου στον διαγωνισμό μπορώ να πω πως υπήρχαν κόντρες αλλά κράτησα στην επιφάνεια τον αληθινό μου εαυτό χωρίς να επηρεάζομαι. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις για φωτογραφίσεις και πασαρέλες τις οποίες προσπαθώ να κάνω ταυτόχρονα με τη σχολή και τη δουλειά μου. Ξέρω πως είναι λίγο δύσκολο γιατί κάνω την πτυχιακή μου, αλλά θα προσπαθήσω."

Όσο για το αν θα την ενδιέφερε η τηλεόραση; Η ίδια μας είπε: "Μου έκαναν πρόταση να πάω στο survival του Ε αλλά είπα όχι, γιατί δεν θέλω να πάει πίσω η σχολή μου καθώς την τελειώνω."

 

Με "άρωμα" Πάτρας και η κριτική επιτροπή

Να σημειώσουμε πως την βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα. Ειδικό ρόλο στη βραδιά είχε το μοντέλο Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που μόλις πριν μερικούς μήνες πριν είχε συμμετάσχει στο τηλεοπτικό ριάλιτι Survivor. 

Άκης Δείξιμος, Droulias Brothers και Κατερίνα Νάκα με το εκρηκτικό τους στυλ ξεσήκωσαν τον κόσμο που κατέκλυσε το πιο in στέκι για την διασκέδαση στην Αθήνα, ενώ την υπέροχη βραδιά «έντυσαν» χορευτικά ο Γιάννης Πετούσης που ήρθε από την Κω ειδικά για τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017. 

Την κριτική επιτροπή της βραδιάς απάρτιζαν οι: Μεγακλής Βιντιάδης (πρόεδρος), Μάκης Δάναλης, Γιάννης Βασιλειάδης, Λάμπρος Κουζουνάς, ο Πατρινός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης, Δέσποινα Μοιραράκη, Γκαμπριέλα Μπάνου, Λίλιαν Παπουτσόγλου, Ρένα Φλεβαράκη, Σταύρος Ποντίκης, Έλενα Μοσκιού (Miss Ελλάς 1987), Σοφία Αλεξανδροπούλου (Miss Ελληνίδα 1992), Παύλος Μάμαλος (χρυσός Παραολυμπιονίκης) 
Αξίζει να αναφερθεί ότι τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 έβαλαν για πρώτη φορά νέα δεδομένα στους διαγωνισμούς ομορφιάς.



Οι φωτογραφίες από τον διαγωνισμό είναι του κ. Γιάννη Γκογκόπουλου και η διοργάνωση του Νίκου Μπάμπαλη.