Ήταν Δεκέμβριος του 2016 όταν τμήματα της οροφής που στεγάζεται το ΚΕΠ Πάτρας στο κτήριο του παλαιού λιμένα άρχισαν να αποκόπτονται πέφτοντας δίπλα στα εργαζόμενους χωρίς ευτυχώς κανείς να τραυματιστεί.
Η κατάρρευση του υπόστεγου "αδελφού" κτηρίου την Παρασκευή φέρνει στο φως τον κίνδυνο που ελοχεύει και το ΚΕΠ το οποίο καθημερινά χρησιμοποιούν εκατοντάδες συμπολίτες μας.
Πρόκειται για έναν χώρο που βρίσκεται στην ίδια ακριβώς μοίρα κατασκευστικά. Είναι ετοιμόρροπος.
Οι εργαζόμενοι στο ΚΕΠ έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία όπου τέθηκε στο αρχείο.
Ο Δήμος για το ακριβώς διπλανό κτήριο το οποίο όμως του ανήκει ως προς την χρήση υποστήριξε ότι είναι γερό και ασφαλές.
Το κτήριο όπως επισημαίνουν αρκετοί εργαζόμενοι δεν είναι ασφαλές.
Οι χρήστες ακούν θορύβους από τον οπλισμό που διαστέλλεται και συστέλλεται και είναι έτοιμο να πέσει. Ήδη εχθές το εκκένωσαν άρον άρον λόγω των κραδασμών από την κατάρρευση του διπλανού. Στο ΚΕΠ καθημερινά μαζεύονται εκατοντάδες κόσμος και στηρίζονται στα τοιχία μπαινοβγαίνουν και κινδυνεύουν.
Θα πεθάνει κόσμος και όχι κάποιος άτυχος μετανάστης που βρέθηκε τυχαία στον λάθος τόπο την λάθος στιγμή. Θα σκοτωθούν χρήστες δημοτικής υπηρεσίας αν δεν μεταφερθούν άμεσα οι υπηρεσίες και δεν κατεδαφιστεί το κτίριο.
Σας υπενθυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο είχε πέσει η στέγη η οποία επισκευαστηκε πρόχειρα και έχει παρόμοια προβλήματα με το κτήριο που κατέρρευσε.
Ο Δήμος οφείλει να απαντήσει σχετικά με το αδελφάκι κατασκευστικά του κτηρίου που κατέρρευσε και για το αν κινδυνεύει κόσμος.
ΚΕΠ Πάτρας - Κίνδυνος κατάρρευσης και για το κτήριο δίπλα στο στέγαστρο που σκότωσε έναν άνθρωπο στο λιμάνι!
Οι εργαζόμενοι στο ΚΕΠ έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr
Δείτε επίσης
