Αναπλάθεται και αναδιαμορφώνεται μία ακόμα πλατεία της Πάτρας, σε ένα κομβικό σημείο, έξω από το κέντρο της πόλης.

Μιλάμε για την πλατεία Αλεξιώτισσας, στην Πάτρα, μια πλατεία που υπήρχε, αλλά ήταν σχεδόν παρατημένη, μες στην εγκατάλειψη και σκοτεινή, με αποτέλεσμα τις νύχτες να αποτελεί στέκι ύποπτων ατόμων και συναλλαγών.

Πλέον η πλατεία, σύμφωνα με το σχέδιο ανάπλασής της μεγαλώνει, αφού σε αυτήν θα προστεθεί ένα ακόμα κομμάτι που πριν ήταν σκουπιδότοπος, με αρκετούς να πετούν τα μπάζα και τα απορρίμματά τους, εκεί.


Παιδική χαρά, παγκάκια, δέντρα, κιόσκια και συντριβάνι....

Στο πλαίσιο της ανάπλασης της πλατείας θα μπει μία νέα παιδική χαρά, με σύγχρονα όργανα που θα τηρούν τους διεθνείς κανόνες πιστοποίησης, καινούρια παγκάκια, νέα δεντράκια που θα δώσουν πράσινο στον χώρο, ενώ ενδέχεται να δημιουργηθούν κιόσκια και συντριβάνι.

Εφόσον προχωρήσουν, όλα όπως έχουν σχεδιαστεί, μιλάμε για μία νέα πλατεία, ιδιαίτερα μεγάλη σε επιφάνεια που σίγουρα θα προσφέρει έναν ακόμα χώρο αναψυχής και ψυχαγωγίας στην Πάτρα για τις λαϊκές οικογένειες και τους κατοίκους των εκεί συνοικιών.

Η νέα πλατεία θα δώσει έτσι χαρακτήρα και προσωπικότητα σε ένα σημείο της Πάτρας που δεν είχε χρώμα και έμοιαζε μέχρι πρότινος αδιάφορο στους περαστικούς.

Δείτε τις φωτογραφίες του patrasevents.gr από τις εργασίες που γίνονται εκεί: