Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της εθνικής ομάδας Ταekwondo στους Ολυμπιακούς αγώνες Deaflympics στη Σαμψούντα της Τουρκίας. Η εθνική μας ομάδα με τους ομοσπονδιακούς μας προπονητές, Ξενοφών και Γιώργο Σταύρακα, επέστρεψε στην Ελλάδα τη Δευτέρα με χαμόγελα. έχοντας στις αποσκευές της δυο χάλκινα μετάλλια. Αυτά των Παύλου Λιότσου και της Μαρίας Φουλεδάκη.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Λιότσος αγωνίστηκε στην κατηγόρια των -58 κιλών ενώ η Μαρία Φουλεδάκη στην κατηγορία των -67 κιλών.

Σημαντική προσπάθεια και για τον Χάρη Κουτσουβέλη στα -68 κιλά ο οποίος έχασε στο νήμα το βάθρο αλλά και τον Σταύρο Ρενιέρη που αγωνίστηκε στα Poomsae. Τέλος, ο Γιώργος Χαμπάκης στην πρώτη του συμμετοχή σε ολυμπιακούς αγώνες κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία των 80 κιλών.

Στο πλευρό των αθλητών πάντα οι Πατρινοί ομοσπονδιακοί προπονητές, Ξενοφών Σταύρακας και Γιώργος Σταύρακας οι οποίοι κάνουν λόγω για τεράστια επιτυχία του ελληνικού Taekwondo.

Στη φωτογραφία από αριστερά: Χάρης Κουτσουβέλης ( Α.Σ Γαία Αλίμου) .Σταύρακας Γιώργος (Ομοσπονδιακός προπονητής). Μαρία φουλεδάκη ( Α.Σ Τόλμη Κιλκίς). Πάυλος Λιότσος ( Α.Σ Άλμπατρος). Ξενοφών Σταύρακας (Ομοσπονδιακός Προπονητής). Σταύρος Ρενιέρης ( Α.Σ Δύναμη Πατρών). Γιώργος Χαμπάκης ( Α.Σ Υψηλάντης).