Η ΕΠΣ Αχαΐας διοργάνωσε για πρώτη φορά τουρνουά Beach Soccer (ποδόσφαιρο άμμου) στο γήπεδο «Sao» στην Κάτω Αχαΐα, με την συμμετοχή 6 ομάδων.

Θυμίζουμε πως από την νέα χρόνια οι ερασιτεχνικές ομάδες θα μπορούν να κατεβάζουν και αντίστοιχο τμήμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΠΟ και η ΕΠΣ Αχαΐας, θέλοντας να τους «βάλει στο κλίμα» πραγματοποίησε αυτό το τουρνουά.

Η συμμετοχή, σύμφωνα με το matchaxaias, ήταν δωρεάν και συμμετείχαν συνολικά έξι ομάδες που χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Στον Α΄ όμιλο συμμετείχαν ο Αστέρας Λεοντίου, ο Πείρος Ισώματος και οι Γκαλάκτικος, ενώ στον Β΄ όμιλο συμμετείχαν η Ρεάλ Άμμου, οι Μπόκα και οι Σούκι Μούκι Φούκι.

Το παρών έδωσαν πολλά αστέρια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, διασκεδάζοντας και παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες. Nικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Πείρου Ισώματος που επιβλήθηκε με 7-2 των «Γκαλάκτικος» στον τελικό.

Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Βαγγέλης Λαθύρης, δύο ο Δημήτρης Αντωνόπουλος και ένα ο Αποστόλης Βέσσης. Μια παρέα φίλων κατέβηκε στο εν λόγω τουρνουά, ύστερα από πρωτοβουλία των Αντωνόπουλου, Βέσση και Τζιμίκου και κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση. Μάλιστα η ΕΠΣ Αχαΐας πρόσφερε στην νικήτρια ομάδα δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με το Βέλγιο.