Απομονωμένη στο σπίτι της βρίσκεται η δημοφιλής τραγουδίστρια Χριστιάννα που μεσουράνησε τη δεκαετία του '70 και του '80, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso. Η τραγουδίστρια επιτυχιών όπως «Φώτα και άλλα φώτα», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα» (ντουέτο με τον Κώστα Τουρνά), πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η νόσος.

Όπως εξομολογείται παλιός συνάδελφος της τραγουδίστριας, στην εφημερίδα Espressο: «Εδώ και πολύ καιρό η Χριστιάνα έχει εξαφανιστεί από όλους μας και δεν απαντάει στα τηλέφωνα».Σε όσους έχει απευθυνθεί για να μάθει νέα της παίρνει πάντα την ίδια απάντηση: «Η Χριστιάνα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν από τους παλιούς φίλους και συναδέλφους της, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει». 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο πλευρό της τραγουδίστριας βρίσκεται ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας αλλά και βουλευτής της ΝΔ, καθώς και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.