Φέτος το καλοκαίρι... θα πάει μακριά η ομπρέλα... τα Σαββατοκύριακα με τη 10ωρη μετ'επιστροφής κάρτα της Γέφυρας. 

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. μας δίνει περισσότερες αφορμές για εκδρομές και τον Αύγουστο και αυτό εξαιτίας της ενεργοποίησης της 10ωρης θερινής εκπτωτικής και μετ΄ επιστροφής κάρτας Σαββατοκύριακου "ΜΑΖΙ". 

Για αυτές τις δύο ημέρες (Σάββατο & Κυριακή) του καλοκαιριού η κάρτα διατίθεται (στην ίδια με πέρυσι τιμή των 13,60 ευρώ) στα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τη σεζόν στους αγαπημένους μας τουριστικούς προορισμούς.


Η Κάρτα «ΜΑΖΙ» πρωτοεμφανίστηκε το 2011 ως 8ωρη και αποκλειστικά κυριακάτικη εκπτωτική επιλογή για τους θερινούς μήνες, αποτελώντας προϊόν διαλόγου της παραχωρησιούχου της Ζεύξης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση της τουριστικής κινητικότητας μεταξύ των δύο ακτών του στενού Ρίου – Αντιρρίου. Στη συνέχεια έγινε «σαββατοκυριακάτικη» διευρύνοντας τη διάρκειά της από τις 8 στις 10 ώρες.

Από πέρυσι ο κύκλος συνέργειας γύρω από τη χρηστικότητα της κάρτας διευρύνθηκε με τη συμμετοχή των επαγγελματικών ενώσεων ξενοδόχων, καφεστιατόρων και εμπόρων της Πάτρας και της Ναυπακτίας, οι οποίοι έκτοτε συνεργούν τακτικά για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, ενώ φέτος η συνεργασία διευρύνθηκε και σε διμερές επίπεδο μεταξύ της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και των Επιμελητηρίων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

Το αποτέλεσμα των σχετικών διεργασιών επισφραγίσθηκε με τη φετινή ανανεωμένη εκδοχή του προϊόντος, που παρουσιάστηκε σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Α. Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Κ. Καρπέτα.

Το όλο εγχείρημα εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο οικειοθελούς ρεαλιστικής συνεισφοράς της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στην τουριστική ελκυστικότητα της περιοχής, το οποίο συνοδεύεται από την προσέλκυση διοργανώσεων μεγάλης εμβέλειας όπως το πολυαθλητικό event «THE BRIDGE EXPERIENCE», το οποίο πρεμιέρα στις 8 & 9 Ιουλίου, αλλά και άλλα, τα οποία προσελκύσθηκαν χάρη σε πρωτοβουλίες της εταιρείας και πρόκειται να υλοποιηθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού...