Το έλα να δεις έγινε στον γάμο της όμορφης Αναστασίας και του Γιώργου!

Το Σάββατο 29 Ιουλίου ο ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας Γιώργος Μαρτζάκλης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και πρωταθλήτρια στο άλμα εις τριπλούν Αναστασία Φουτσιτζίδου στο Πλατάνι του Ρίου...

Ένας γάμος που τα είχε όλα. Συγκίνηση για το ερωτευμένο ζευγάρι και τους συγγενείς του στην εκκλησία, αλλά και πολύ κέφι στη δεξίωση που κατέληξε στην... πισίνα.

Κάτι ο χορός, κάτι η ανατολή του ηλίου που έκανε πιο ζεστή την ατμόσφαιρα και κάτι ο τραγουδιστής του γάμου και καλός φίλους του ζευγαριού Γιώργος Βελισσάρης που έδωσε το σύνθημα έφταναν και "παραέφταναν" για να καταλήξουν όλοι μούσκεμα.

Η νύφη χόρεψε τον τελευταίο "επεισοδιακό" χορό πως "το τρίβουν το πιπέρι" και το φινάλε γράφτηκε με βουτιές!

Ο κουμπάρος και ο γαμπρός μπήκαν με τα ρούχα, ο τραγουδιστής πρόλαβε να βγάλει το πουκάμισο και η νύφη αποχωρίστηκε μόνο τα παπούτσια!

Δείτε το video του patrasevents.gr


patrasevents.gr - Γάμος Γ. Μαρτζάκλη & Α. Φουτσιτζίδου - Βουτιές σε πισίνα

Κουμπάροι ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας και γνωστός για την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο, Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης και η εντυπωσιακή σύζυγος του Νέλλη Μαρινέλη!

Το γάμο φυσικά αποθέωσε ο ασυναγώνιστος Γιώργος Βελισσάρης και το νέο του τραγούδι "Είμαι σε απόγνωση" που απογείωσε τους καλεσμένους μέχρι τις πρωινες ώρες "τρίβοντας το πιπέρι" στην πισίνα!

Δείτε τις φωτογραφίες του patrasevents.gr: