Η φρενίτιδα του Survivor φαίνεται πως δεν έχει κοπάσει, παρότι το παιχνίδι έριξε αυλαία εδώ και περίπου έναν μήνα.

Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιγράφουν το πετυχημένο τηλεοπτικό προϊόν, ξέροντας πως έχει ακόμα και σήμερα μεγάλη απήχηση, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας και συγκεκριμένα στον Φάρο της Πάτρας.

Εκεί, κάθε Κυριακή στήνεται ένας αυτοσχέδιος στίβος μάχης στο γκαζόν, ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά, με εμπόδια που πρέπει να περάσουν για να βγουν νικητές.

Οι μικροί λοιπόν... survivors, χωρίζονται σε δύο ομάδας (μαχητές & διάσημοι) κάνοντας στην πραγματικότητα αθλοπαιδιές, σαν και αυτές που γίνονται στις τελετές λήξης των σχολείων, με την διαφορά πως όλα κινούνται στους... ρυθμούς του Αγίου Δομινίκου.


Όπως ανέφεραν κάποιοι από τους γονείς των παιδιών αυτών στο patrasevents.gr, δεν τους ενοχλεί ιδιαίτερα η "ταμπέλα" του Survivor, καθώς είναι μια καλή αφορμή για να "ξεκολλήσουν" από τα κινητά και τα τάμπλετ, γυρίζοντας έτσι στο αληθινό παιδικό παιχνίδι που στις μέρες μας τείνει να εξαφανιστεί.

Τώρα για το αν είναι σωστό οι υπεύθυνοι του όλου εγχειρήματος να βάζουν στην διαδικασία τα παιδιά να φωνάζουν ομαδικά "μαχητές" ή "διάσημοι" δεν μπορούμε να το απαντήσουμε μετά βεβαιότητος.

Όπως και να έχει είναι μια πρωτόγνωρη εικόνα που αν μη τι άλλο κινεί το ενδιαφέρον εν μέσω καλοκαιριού...