Χωρίς ρεύμα θα μείνει το κέντρο του Ρίου τη Δευτέρα το πρωί, από τις 7:30 π.μ. έως και τις 11:00 π.μ., διότι όπως ενημέρωσε η ΔΕΔΔΗΕ με έγγραφη γνωστοποίηση στους στύλους της, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στην περιοχή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 31-7-2016 από ώρα 7:30 έως 11:00.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πρίν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφεύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr)».