Στα καλύτερα της είναι η Μαρία Ψηλού, με την Αιγιώτισσα καλλονή, να καταφέρνει να κερδίζει τον τίτλο στα καλλιστεία και να επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο αυτούς που υποστηρίζουν ότι το κορίτσι αυτό, μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ.

Η νέα Star Hellas 2017 των κατεξοχήν καλλιστείων, της διοργάνωσης αυτής δηλαδή που καθιέρωσε τα καλλιστεία στην συνείδηση του κοινού, αναδεικνύοντας μέσα από τις εκδηλώσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια δεκάδες κορίτσια που έκαναν καριέρα στην πασαρέλα, εντυπωσίασε τους πάντες.

Είναι χαρακτηριστικό, πως η 21χρονη Μαρία Ψηλού ήταν το πιο εντυπωσιακό στοιχείο μιας σχετικά υποβαθμισμένης εκδήλωσης, σε σύγκριση με τα παλαιότερα καλλιστεία που μεταδίδονταν έως και σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.

Πάντως, στο δικό της περιβάλλον, οι άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά, μιλούν για δικαίωση των προσπαθειών της και δεν παύουν να σχολιάζουν στα social media, πέρα από την εμφάνιση της, τον καλό της χαρακτήρα.

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Ψηλού είναι φοιτήτρια φιλοσοφικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ το 2014 είχε πάρει τον τίτλο της Miss Πελοπόννησος. Μένει να δούμε τι μπορεί να κάνει στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Λέτε να την δούμε και Μις Κόσμος; Ποιος ξέρει... Η ίδια πάντως δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία της.