Στο ταξίδι του μέλιτος βρίσκονται αυτές τις ηµέρες η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο µπασκετµπολίστας ∆ηµήτρης Βεργίνης, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

Την 1η Ιουλίου παντρεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη και λίγες ηµέρες µετά έφυγαν για το γαµήλιο ταξίδι τους όχι σε έναν, αλλά σε περισσότερους εξωτικούς προορισµούς. «Είναι η πιο ευτυχισµένη περίοδος της ζωής µας! Το Μυστήριο του γάµου µας ήταν η πιο συγκινητική στιγµή στη ζωή µου, γιατί τόσο για τον ∆ηµήτρη όσο και για εµένα ήταν πολύ σηµαντικό να έχουµε την ευλογία του Θεού στο ξεκίνηµα της νέας µας ζωής», δηλώνει η Ελεάνα στη Real από το ειδυλλιακό Λοµπόκ της Ινδονησίας. Και αποκαλύπτει: «Το γαµήλιο ταξίδι ήταν έκπληξη του άντρα µου. Τα σχεδίασε όλα µόνος του! Είναι η πρώτη φορά που κάνουµε τόσες ηµέρες διακοπές, αφού το ταξίδι µας θα διαρκέσει περίπου 15 ηµέρες. Επισκεφτήκαµε ήδη την Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, όπου περάσαµε καταπληκτικά! Αυτή τη στιγµή βρισκόµαστε στην Ινδονησία, στο Λοµπόκ, ένα πανέµορφο µέρος. Επόµενος σταθµός µας είναι το Μπαλί. Η διαµονή µας είναι υπέροχη. Το κριτήριο µε το οποίο ο ∆ηµήτρης επέλεξε τα ξενοδοχεία που διαµένουµε είναι η ύπαρξη γυµναστηρίου. Ο άντρας µου θέλει ακόµα κι όταν βρίσκεται εκτός αγωνιστικής περιόδου να έχει τη δυνατότητα να προπονείται καθηµερινά».

Η τραγουδίστρια που αγαπήθηκε από το κοινό ως παίκτρια του «Fame Story» και ο καλαθοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί µε τις οµάδες του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Άρη, του Μπιλπάο και του Πανιωνίου, ενώ την περασµένη σεζόν ανήκε στο δυναµικό του Απόλλωνα Πάτρας, ζουν το απόλυτο όνειρο, παρά τις δυσκολίες που αντιµετώπισαν κατά καιρούς λόγω της απόστασης που προέκυπτε από τις αθλητικές υποχρεώσεις εκείνου.

Άλλωστε, για τον λόγο αυτό εκείνη είχε εγκατασταθεί το τελευταίο διάστηµα στην Πάτρα, προκειµένου να βρίσκεται κοντά του. Βέβαια, η Ελεάνα είναι συνηθισµένη στο απαιτητικό πρόγραµµα των αθλητών, αφού ο πατέρας της είναι ο παλαίµαχος, διεθνής ποδοσφαιριστής µε την Εθνική Ελλάδος, Λάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος µε απερίγραπτη συγκίνηση τη συνόδευσε την ηµέρα του γάµου της στην εκκλησία. Η συγκίνηση και η ευτυχία για το ίδιο το ζευγάρι, ωστόσο, δεν εξαντλήθηκαν στο Μυστήριο. Τότε άρχισαν. «Μπορεί µετά τον γάµο να µην αλλάζουν πολλά πράγµατα στην καθηµερινότητα ενός ζευγαριού, όµως µέσα µας έχουν αλλάξει πολλά, το νιώθω. Κοιτάζω τον ∆ηµήτρη και σκέφτοµαι πως είναι ο άνθρωπός µου, το παρεάκι µου, η οικογένειά µου, ο άντρας µου, συναισθήµατα πρωτόγνωρα», εξηγεί πληµµυρισµένη από χαρά η Ελεάνα.