Στην Κρήτη βρέθηκε για αρκετές ημέρες η Πατρινή τραγουδίστρια, συνθέτρια, μουσικός και performer, Βασιλική Μουρίκη, προωθώντας ένα καινούργιο project που ετοιμάζει σχετικά με το travel blogging.

Η Βασιλική Μουρίκη γύρισε τους νομούς Λασιθίου και Ηρακλείου στην Κρήτη, πηγαίνοντας σε υπέροχα μέρη και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους, βλέποντας παράλληλα όμορφα πράγματα.

«Ήταν το πρώτο μου ταξίδι ως blogger, γύρισα πολλά μέρη και είδα πολύ όμορφα πράγματα. Με φιλοξένησε το Castello City Hotel στο Ηράκλειο και πραγματικά ευχαριστώ τον κύριο Αντρέα Φωτάκη που το διοικεί για τη στήριξη στο blog μου» τονίζει η ίδια στο patrasevents.gr.

Όμως πέρα από το project που ήταν και ο βασικός λόγος που βρέθηκε στην Κρήτη, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την μουσική, κάνοντας και εκεί επαφές και συζητήσεις για μελλοντικές μουσικές συνεργασίες.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε στο facebook ένα βίντεο που τραγουδάει με την κιθάρα της στο ενυδρείο, στο Cretaquarium, ανάμεσα στα ψάρια. Ακούστε το βίντεο και την μουσική της, σε έναν χώρο που έτσι και αλλιώς σε ταξιδεύει σε ένα άλλον κόσμο, στην σιγή και στην μαγεία του βυθού.