Δεξίωση για βάπτιση σε ροζ αποχρώσεις για την μικρή σας πριγκίπισσα ή σε γαλάζιο φόντο για τους μπόμπιρες;

Για οποιαδήποτε απόχρωση ή στυλ, το Miyora είναι η καλύτερη πρόταση για ένα open air party σε έναν χώρο που "πατάει" στην θάλασσα και το οποίο μπορείτε να κλείσετε είτε για βάπτιση είτε για γάμο!

Στην παραλία της Πάτρας μια "ανάσα" από το κέντρο ο όμορφος αυτός χώρος δεν χρειάζεται και πολλά για να αναδείξει την εκδήλωση σας. Αποπνέει γούστο και αυτό το διαπιστώσαμε μετά από πολύ προσοχή στον χώρο των εκδηλώσεων.

Χωρίς πολλά πολλά παρά μόνο με λευκά υφάσματα, που έντυσαν τα τραπεζοκαθίσματα, τα σερβίτσια που στολίστηκαν με τις μπομπονιέρες και τα χρώματα των νεοβάπτιστων και φυσικά με το τραπέζι "της υποδοχής" στο οποίο γράψαμε τις ευχές μας η όλη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.


Μετά την φιλοξενία στο Miyora φεύγουμε πάντα χαμογελαστοί με όμορφες εικόνες που θυμίζει πολύ εξοχή της Τοσκάνης αφού αν και βρίσκεται σε ακρογιαλιά πρόκειται ουσιαστικά για κήπο!

Υπέροχος φωτισμός τη νύχτα και μαγευτικές εικόνες την ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι μόνο δύο από τους λόγους για τους οποίους μπήκε δικαίως στο top5 των καλύτερων χώρων για οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση κοντά στο κέντρο της Πάτρας.


Στις πιο σημαντικές στιγμές το Miyora στέκεται κοντά σας και είναι έτοιμο να λύσει κάθε σας απορία γύρω από την εκδήλωση που θέλετε να κάνετε!

Ρωτήστε τους οτιδήποτε και κάντε, τους "ανθρώπους" του, μέρος της ομάδας σας για μια ονειρεμένη ημέρα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2610-522.910 ή να επισκεφθείτε την σελίδα του Miyora στο facebook.