Μία ανεπανάληπτη βραδιά για όσους είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν και να την ζήσουν από κοντά ήταν αυτή στο Nammos με Αντώνη Ρέμο και Eros Ramazzoti.

Πέρα από τους διάσημους που βρέθηκαν εκεί, τους πάμπλουτους εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο που ταξίδεψαν στη Μύκονο μόνο και μόνο για αυτή την βραδιά, εκεί στο «Nammos» ήταν και «κοινοί» θνητοί.

Σε αυτούς τους κοινούς θνητούς μεταξύ Αράβων εφοπλιστών, επιχειρηματιών, celebrities και vips ήταν και Πατρινοί που εργάζονται για την καλοκαιρινή περίοδο στη Μύκονο αλλά και πολύ γνωστές Αιγιώτισσες που ανέβασαν και σχετική φωτό στα social media.


Ήταν μια επιτυχημένη συναυλία που σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που την παρακολούθησαν ξεπερνούσαν τα 3.000 άτομα σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης.

Μάλιστα, εκτός από τους ξένους κροίσους που «κατέκλεισαν» όλα τα πρώτα τραπέζια σε απόσταση αναπνοής από τον Αντώνη Ρέμο και που έφτασαν με τα σκάφη τους στο Nammos, έξω από το μαγαζί υπήρχε κόσμος που στάθηκε στην ουρά για να μπει στο γνωστό κατάστημα.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι ενδεικτικές και μάλιστα συγκεντρώνουν χιλιάδες σχόλια χρηστών που μεταξύ άλλων μιλούν για την ξεχωριστή "δημοκρατία" της Μυκόνου. Αυτό γιατί όσοι βρέθηκαν χτες στην συναυλία έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη με όσους να βρίσκονται στο πρώτο τραπέζι να πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 10.000 ευρώ. Οι τιμές των τραπεζιών "μπας κλας" που βρίσκονταν πιο πίσω ξεκίνησαν από 3.000 και έφτασαν τα 5.000 ευρώ.