Είχατε την τέλεια σχέση, ήσασταν ερωτευμένοι αλλά τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ναι φίλη μου, έπειτα από κάποιο διάστημα, τα πράγματα σε μία σχέση αλλάζουν, όπως ακριβώς και τα συναισθήματα. Και μπορεί κάποιες να έχουν πιο γερά θεμέλια, ώστε ακόμα κι αν ο έρωτας φύγει, να μείνουν άλλα πράγματα, είναι όμως και κάποιες φορές, που όσο κι αν το τραβήξεις από τα μαλλιά, τα πράγματα δεν πηγαίνουν άλλο. Και τι γίνεται όταν η μία πλευρά θέλει, αλλά η άλλη... όχι; Και τι γίνεται όταν αυτή που θέλει, δίχως φυσικά ανταπόκριση, είσαι εσύ; Δύσκολο ε; Εδώ λοιπόν, σου έχουμε 4, σκληρά σημάδια, που φανερώνουν ότι ο καλός σου, δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί σου.

Δείτε τι αναφέρει το queen:

1. Δεν ξέρει: Ξαφνικά, οι ερωτήσεις που μέχρι πρότινος είχαν απάντηση, τώρα έχουν γίνει... «δεν ξέρω». Ε λοιπόν, όταν αρχίζει η... άγνοια αρχίζουν και τα προβλήματα. Προσοχή φίλη μου. Πριν ρωτήσεις αν σε αγαπάει, σκέψου το και δεύτερη φορά. Ίσως η απάντηση να μην είναι αυτή που περιμένεις.

2. Aντιστρέφει τους ρόλους: Μήπως σε κατηγορεί ότι δεν τον αγαπάς, και δε νοιάζεσαι για εκείνον, χωρίς προφανή λόγο; Είναι επειδή πολύ απλά αντιστρέφει τους ρόλους. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, όταν ο σύντροφός σου, παύει να είναι ερωτευμένος μαζί σου, από τύψεις και μόνο, προσπαθεί να φτιάξει την ίδια ακριβώς συμπεριφορά και σε σένα, ώστε να νιώθει εκείνος καλύτερα με τον εαυτό του.

3. Αλλάζει προτεραιότητες: Ε ναι προφανώς. Εκεί που ήσουν η πρώτη και βασική του προτεραιότητα, τώρα είσαι... μη σου πούμε και η τελευταία. Αποφεύγει να σε δει, αποφεύγει να σου μιλήσει και γενικότερα οτιδήποτε περιλαμβάνει τους δυο σας... το αποφεύγει! Οπότε ναι, ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου.

4. Κανονίζει και δε σε υπολογίζει: Και γενικότερα οτιδήποτε περιλαμβάνει σχέδιο, δε σε έχει μέσα. Κανονίζει ποτό μόνος του, κανονίζει διακοπές μόνος του, και γενικότερα έχει πλέον τόση μεγάλη ανάγκη να είναι συνέχεια με τους φίλους του, που πλέον καταντάει ύποπτο! Και είναι αν μας ρωτάς.