Επέστρεψε την Τρίτη τα ξημερώματα από την Σερβία η αγωνιστική ομάδα του Fight Club Patras όπου ολοκλήρωσε ήδη το πρώτο στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-18, από την πόλη Βρανιέσκα (Vranjacka Banja) συμμετέχοντας στο διεθνές Summer Camp του Galeb που διήρκησε 7 ημέρες (18/07-25/07) κλείνοντας έτσι το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Οι αθλητές του Μιχάλη Κοτσόπουλου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους (Γιαχαλης Νικος – Φλουσκουνης Χαραλαμπος και Λοη Ελένη). Το καλοκαιρινό camp της Σερβίας χαρακτηρίζεται ως ένα απ’ τα πιο δυνατά camp της Ευρώπης,καθώς συμμετέχουν αρκετά κλιμάκια εθνικών ομάδων με Ολυμπιονίκες,Παγκόσμιους, Πανασιατικούς και Πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε 5 ώρες καθημερινές προπονήσεις πρωί και απόγευμα, με ποικιλία και έμφαση σε αντοχή ταχύτητα ,τακτική και στρατηγική και ήταν άκρως απαιτητικό και δυνατό με ατελείωτα sparings.

Οι αθλητές της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με καταξιωμένους αθλητές, υπό την καθοδήγηση Ιρανών προπονητών στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης,ενώ η φιλοξενία των διοργανωτών ήταν άκρως επαγγελματική όπως συνηθίζεται άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και συγχαίρει τους αθλητές και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Κωτσόπουλο Μιχάλη καθώς και τον γυμναστή κ.Κασκανη Ιωάννη για την προσπάθεια που κάνουν ώστε η ομάδα να συνεχίσει την μεγάλη πορεία των διακρίσεων που είχε την χρόνια που πέρασε ξεκινώντας από το περσινό καλοκαίρι στην Taiwan έως και σήμερα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας τις εταιρίες αxaiκo-xoriatiko και EUROINS για την στήριξη τους στην προσπάθεια μας.