«Από κανέναν εφοριακό δεν ζητάω συγνώμη. Γιατί μας έχουν κάψει τη γούνα. Δηλαδή ξεκίνημα της σεζόν με το που έρχονται οι τουρίστες, ήρθαν αμέσως οι συνεταίροι;»

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο επιχειρηματίας που χθες ξυλοκόπησε εφοριακό - ελεγκτή στην Πάτμο, με αποτέλεσμα ο άτυχος υπάλληλος της ΑΑΔΕ να μεταφερθεί τελικά στο Νοσοκομείο Ρόδου για εξετάσεις.

Ο 63χρονος δράστης του ξυλοδαρμού, που διατηρεί βενζινάδικο και φανοποιείο στην Πάτμο, μιλώντας στον Alpha, δήλωσε: «Όχι δεν ζητάω από αυτόν τον άνθρωπο συγγνώμη. Από κανέναν εφοριακό δεν ζητάω. Γιατί μας έχουν κάψει τη γούνα. Δηλαδή ξεκίνημα της σεζόν με το που έρχονται οι τουρίστες, ήρθαν αμέσως οι συνεταίροι; Αν ήξερα ότι ήταν εφοριακός θα του έβαζα το κεφάλι μέσα στη θάλασσα και τα πόδια πάνω, θα τον έπνιγα».

«Δέχτηκα απρόκλητη επίθεση ενώ έκανα τη δουλειά μου», δήλωσε από την πλευρά του στους αστυνομικούς ο εφοριακός.

Περιγράφοντας τα όσα έζησε, δήλωσε στον Alpha: «Είχαμε φτάσει στην Πάτμο από τη Λέρο για να κάνουμε ελέγχους. Το απόγευμα βγήκαμε βόλτα. Καθίσαμε σε ένα παγκάκι ώστε να έχουμε στο οπτικό μας πεδίο ένα τσιπουράδικο και να ελέγχουμε αν κόβει αποδείξεις. Για να μη γίνουμε αντιληπτοί, με τη μία ελέγκτρια προσποιηθήκαμε το ζευγάρι.

Ξαφνικά, μας πλησιάζει ένας μεγαλόσωμος άντρας, ο οποίος στάθηκε μπροστά μας. Με ρώτησε; Ποιος είσαι εσύ; Τι θέλεις;. Του απάντησα πως είμαι εφοριακός και μου είπε: Τώρα θα δεις ποιος είμαι εγώ και άρχισε να με χτυπάει δυνατά».


Επιχειρηματίας έδειρε ελεγκτές