Μετά από τέσσερις ώρες το μόνο που αποδείχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας είναι ότι τα μέλη του συνεταιρισμού δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα!

Εκτός από το τηλεοπτικό κομμάτι στο οποίο όπως διαβάσατε νωρίτερα δεν υπήρξε η παραμικρή πρόοδος ήταν ανοιχτό το θέμα και της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Για το πόσες ομάδες θα πέσουν, πως θα ανακηρύσσεται ο πρωταθλητής και τι θα γίνει με τα play off. Σε λιγότερο από ένα μήνα έχει προγραμματιστεί ν' αρχίσει η Super League αλλά ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Όπως αναφέρει το gazzetta, στο σημερινό Δ.Σ. δεν πάρθηκε κάποια απόφαση και υπήρξε αναβολή σε ότι έχει να κάνει με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Οπως προέκυπτε μετά την αναβολή ο λόγος ήταν πως οι τέσσερις μεγάλοι δεν τα βρήκαν για το θέμα των play off. Οπερ σημαίνει πως κανείς δεν ξέρει σε τι πρωτάθλημα πάμε για τη νέα σεζόν!

Την Παρασκευή θα υπάρξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να... δούμε επιτέλους «λευκό καπνό», μιας και υπάρχει και το deadline της ΕΠΟ. Ουσιαστικά την Παρασκευή θα μάθουμε τι θα ισχύει ενόψει της επόμενης σεζόν κι αυτό γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Κούγιας: Η ΑΕΛ αποχωρεί από τις συνεδριάσεις

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας αποχωρώντας από τη συνεδρίαση επιτέθηκε στους «μεγάλους» και προανήγγειλε ότι η ΑΕΛ δεν θα συμμετάσχεις στις επόμενες συνεδριάσεις.

«Αποχωρούμε από συνεδριάσεις ΔΣ και δεν θα ξαναέρθουμε εδώ. Οι 4 μεγάλοι δεν ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και το μόνο που τους νοιάζει είναι τα λεφτά», ήταν το σχόλιο του, ενώ επικριτικός ήταν και ο Χρήστος Πανόπουλος που δεν φάνηκε να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα,. Ήταν ένα ΔΣ δύσκολο, ολίγον τι μπάχαλο το ίδιο και η Γενική Συνέλευση Δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του. Νομίζω ότι την Παρασκευή που θα βρεθούμε ξανά εδώ θα πούμε ‘συμφωνήσαμε πως διαφωνούμε’. Η τελευταία ευκαιρία όμως είναι την Παρασκευή για να μπορέσουν οι 16 ομάδες να βγουν με μία κοινή απόφαση και γι’ αυτό ψήφισα υπέρ της αναβολής στην έκδοση της προκήρυξης. Θα πρέπει όλοι εμπλεκόμενοι Νόβα, Λίγκα, κυβέρνηση να αντιληφθούμε ότι είμαστε στο τέλος της διαδρομής. Στο τέλος για το αν θα υπάρχει ποδόσφαιρο, αλλά και τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα», είπε ο κ. Πανόποουλος ενώ ερωτηθείς για το τι ισχύει τελικά με τη NOVA άφησε νέες αιχμές λέγοντας:

«Αυτό που γνωρίζω εγώ, είναι μόνο αυτά που είναι γραπτά. Υπάρχει μια σύμβαση με τη ΝΟΒΑ για τα επόμενα δύο χρόνια έναντι 37.5 εκατ. ετησίως και τίποτα άλλο. Εγώ τίποτα άλλο γραπτό δεν έχω δει και δεν θέλω να το σχολιάσω!»

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα της προκήρυξης με τη μείωση των ομάδων και τα πλέι οφ τόνισε:

«Όσον αφορά τη μείωση των ομάδων πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις κουβέντες μας. Η Ξάνθη ήταν από τις πρώτες ομάδες που συμφώνησε στη μείωση, αρκεί παράλληλα να γινόταν και ανακατανομή εσόδων. Κι ενώ όλοι είχαν συμφωνήσει, αυτό πάγωσε και δεν έγινε τίποτα. Τώρα ερχόμαστε να πούμε μείωση, με τραγικά μειωμένα έσοδα στο τραγικό οικονομικό στάτους των ομάδων κι αυτό δεν μπορεί να ισχύσει».