Στην Πάτρα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Paula Novotná.

Η 25χρονη από την Τσεχία, επισκέφθηκε την χώρα μας και απόλαυσε τις διακοπές της, κάνοντας kite surf στις ελληνικές θάλασσες.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί την Πάτρα και συγκεκριμένα το Δρέπανο, αφού θεωρείται, ιδανικός προορισμός γι' αυτούς που λατρεύουν το kite surfing.

H νεαρή κοπέλα, δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, δείχνοντας ότι περνάει υπέροχα και διαφημίζοντας την Πάτρα και γενικότερα την Ελλάδα.


Όπως διαβάσαμε στο βιογραφικό της, από νεαρή ηλικία, υπήρξε πολύ ενεργή στον αθλητισμό.

Πέραν της γυμναστικής, της κολύμβησης, του στίβου και του snowboard, με τα οποία έχει ασχοληθεί, ξεκίνησε το ταξίδι της στο kiteboarding.

Σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με αυτό το άθλημα και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει καταφέρει να διακριθεί σε πολλούς αγώνες, κερδίζοντας σημαντικά βραβεία για την καριέρα της.


Πριν την Πάτρα, η Paula Novotná είχε επισκεφθεί κι άλλα όμορφα μέρη της Ελλάδας, όπως το Πρασονήσι και η Ρόδος, την οποία, όπως έχει πει σε συνέντευξή της, θεωρεί αγαπημένο kitesurfing spot, από όταν ήταν παιδί!

Εκείνη και η οικογένειά της συνήθιζαν να ταξιδεύουν στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι, μέχρι που βρήκαν αυτό το όμορφο μέρος (Ρόδος).

"Από τη μια πλευρά υπάρχουν ωραία κύματα, από την άλλη πλευρά είναι το επίπεδο νερό. Οι γονείς μου απολαμβάνουν το waveride και εγώ με τον αδελφό μου μας αρέσει να κάνουμε freestyle. Είναι άνετο όλο το καλοκαίρι και είναι ωραίο να περνάω τις διακοπές με την οικογένειά μου και τους φίλους μου", είχε δηλώσει.


Στην Ρόδο


Στο Πρασονήσι


Με τον αδερφό της


H Paula Novotná σε παλιότερες στιγμές

H Paula Novotná κάνει kite surf στη θάλασσα του Δρεπάνου και το απολαμβάνει! (φωτο) H Paula Novotná κάνει kite surf στη θάλασσα του Δρεπάνου και το απολαμβάνει! (φωτο) H Paula Novotná κάνει kite surf στη θάλασσα του Δρεπάνου και το απολαμβάνει! (φωτο) H Paula Novotná κάνει kite surf στη θάλασσα του Δρεπάνου και το απολαμβάνει! (φωτο) H Paula Novotná κάνει kite surf στη θάλασσα του Δρεπάνου και το απολαμβάνει! (φωτο) Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό προφίλ της στο Facebook.

Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό προφίλ της στο Facebook.