Πολλές φορές οι άνδρες είναι σαν το παλιό καλό κρασί... Όσο ωριμάζουν και μεγαλώνουν τόσο γίνονται πιο περιζήτητοι και ακαταμάχητοι στους γυναικείους κύκλους, δείχνοντας πως η εμπειρία είναι αυτή που μετράει.

Κάτι τέτοιο, φαίνεται πως συμβαίνει και στην περίπτωση ενός γνωστού Πατρινού, ο οποίος δείχνει να μην τον αγγίζει το πέρασμα του χρόνου αλλά αντίθετα να τον ανανεώνει συνεχώς.

Ο εν λόγω κύριος μας έχει απασχολήσει και τα περασμένα χρόνια, αφού οι σεξουαλικές του ορμές "ακούστηκαν" για τα καλά σε παραλίες της Δυτικής Ελλάδας το 2015, ενώ πέρυσι και αφού ντύθηκε γαμπρός προτίμησε να κάνει τις διακοπές του τον Σεπτέμβρη για να απολαύσει ανέμελες στιγμές με την σύζυγο του χωρίς... παρατηρήσεις.

Φτάνοντας στο σήμερα, οι καταστάσεις άλλαξαν κάπως γι' αυτόν, καθώς απέκτησε έναν υγιέστατο γιο. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, του ήταν αδύνατον να πάει κάπου μακριά φέτος και έτσι επέλεξε να παραθερίσει σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας, προκειμένου να "γεμίσει" τις μπαταρίες του.

Φαίνεται όμως, πως η εικόνα ενός σέξι άνδρα, φορώντας ένα εφαρμοστό μαγιό που αναδεικνύει τα... προσόντα του, βάζοντας λάδι για να τονίζει το γυμνασμένο στήθος του, έκανε πολλές γυναίκες της περιοχής να τον προσέξουν και να μάθουν περισσότερα γι' αυτόν.

Όταν βέβαια έμαθαν πως είναι οικογενειάρχης άνθρωπος "πάγωσαν" κάπως, διαπιστώνοντας πως δεν είναι διαθέσιμος για κάποια πιθανή γνωριμία.

Το θέαμα που προσφέρει ωστόσο, όπως λένε οι γυναικείοι κύκλοι μεταξύ τους, είναι από μόνο του ικανό για να τις μαζεύει σαν μέλισσες στην γύρη στην παραλία τις τελευταίες μέρες, με τον ίδιο να δηλώνει ναι μεν κολακευμένος από το όλο σκηνικό, αλλά και συνάμα πιστός στην οικογένεια του.

Υπάρχουν και αυτοί οι άνδρες βλέπετε... Και ας σπανίζουν...