Ο Νίκολας Κέιτζ εμπνέει, για ακόμη μία φορά, ένα ξεκαρδιστικό meme με την κενή έκφραση του προσώπου του και την αμφίεσή του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του, στο Καζακστάν.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Αμερικανός ηθοποιός, φωτογραφήθηκε, δίπλα στην πρώτη κυρία της χώρας, τη Σάρα Ναζαρμπαϊέβα, φορώντας μια παραδοσιακή στολή και μ' ένα βλέμμα... κενό.

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του Facebook δεν μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο... με τα ξεκαρδιστικά και απολαυστικά σχόλιά τους να «δίνουν» και να «παίρνουν» στον κυβερνοχώρο. 


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο 53χρονος ηθοποιός παρακολούθησε την έναρξη του 13ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ευρασίας.

Στη φωτογραφία, ωστόσο, ο ηθοποιός φαίνεται να αμφισβητεί σοβαρά τις επιλογές ζωής του και να αναρωτιέται πολλά, δίχως να παίρνει απάντηση.


Το βλέμμα του όλο... κενό προκάλεσε τη δημιουργία ξεκαρδιστικών σχολίων, χρηστών, οι οποίοι μεταξύ άλλων ανέφεραν: «Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό. Επειδή μπορώ, υποθέτω», αναφερόμενος στον 53χρονο ηθοποιό, ενώ ένας άλλος υποστηρίζει:

«Ο Κέιτζ αναρωτιέται πώς όλες οι επιλογές της ζωής του οδήγησαν σ' αυτήν τη στιγμή»