Με κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία θα περάσουν την Τετάρτη από το γραφείο του Ανακριτή Πατρών οι γονείς που κατηγορούνται πως χτύπησαν και έσβησαν τσιγάρα στο 7 μηνών παιδί τους το οποίο νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων!

Το ζευγάρι που σόκαρε το πανελλήνιο μετά την σύλληψη του το μεσημέρι της Κυριακής στην οικία του, στην Πάτρα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σχετικά με το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr οι γονείς ισχυρίζονται πως τα τραύματα προκάλεσε το επίσης ανήλικο αδερφάκι του βρέφους όταν το πέταξε από το βρεφικό ρηλάξ. Όσο για τα καψίματα οι γονείς ανέφεραν πως προέκυψαν από το ζεστό γάλα που έπεσε καταλάθος στο πρόσωπο και το σώμα του μωρού

Να θυμίσουμε ότι όλα συνέβησαν, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γονείς στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομείο, το απόγευμα του Σαββάτου στο ισόγειο του σπιτιού που διαμένουν ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα στην Πάτρα.

Με τα όσα έγιναν γνωστά εξ' αρχής οι γονείς έκαψαν και χτύπησαν βάναυσα το μωρό και στη συνέχεια οι ίδιοι το μετέφεραν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Οι γιατροί έδωσαν εντολή αμέσως το παιδί να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο όπου παραμένει νοσηλευόμενο με δύο σπασμένα πλευρά, μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα.

Οι γονείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Β’ αστυνομικού τμήματος Πατρών και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη στον εισαγγελέα Πατρών.