Νεώτερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των θυμάτων του σεισμού στην Κω που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, έδωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή κ. Γιάννη Τασσόπουλο, ο άνδρας, 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή σε βελτιούμενη κατάσταση. Αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.

Ο άνδρας, 23 ετών, Νορβηγικής υπηκοότητας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η κλινική του κατάστασή είναι σημαντικά βελτιωμένη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου μας.

Ο άνδρας, 37 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση.

Η γυναίκα, 28 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, η κατάστασή της είναι καλή. Εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.