Έκανε το σόου της η φοιτήτρια από την Σπάρτη, πριν αρκετό καιρό, λίγο προτού φύγει για τις διακοπές της, στο διαμέρισμά της εκεί κοντά στον Απόστολο Παύλο, στην Πάτρα.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο κορίτσι που γνωρίζοντας ότι τραβούσε άθελά της τα βλέμματα των γειτόνων της που μένουν απέναντί της σε άλλο διαμέρισμα, φρόντισε και τους τρόλαρε, κάνοντάς τους να πάθουν την πλάκα τους.

Οι γείτονές της είναι δύο νεαροί συγκάτοικοι που την είχαν προσέξει από τις πρώτες μέρες που ήρθε στην συνοικία τους (την πρώτη χρονιά που είχε έρθει στην Πάτρα, έμενε αλλού), όμως αντί να την πλησιάσουν ή να την φλερτάρουν από την στιγμή που η κοπέλα τους κέντριζε το ενδιαφέρον, αυτοί προτιμούσαν να την παρακολουθούν.

Την παρακολουθούσαν από ένα δωμάτιο του διαμερίσματός τους, στο οποίο έχουν άμεση οπτική επαφή με το δικό της, κλείνοντας μάλιστα τα φώτα τις νύχτες για να μην μπορεί να τους βλέπει, βάζοντας ακόμα και κιάλια για να την κοιτούν από ακόμα πιο κοντά.

Η κοπέλα όταν τους πήρε χαμπάρι ήταν αναγκασμένη να κλείνει τα παντζούρια και να κλειδαμπαρώνεται, μη βγαίνοντας στο μπαλκόνι της, όμως οι δύο νεαροί ακόμα και έτσι συνέχιζαν, βρίσκοντας τρόπους για να την παρακολουθούν, χωρίς ωστόσο να την ενοχλούν.

Λίγες μέρες προτού φύγει από την Πάτρα, η νεαρή όμορφη φοιτήτρια, αποφάσισε να τους τρολάρει και να πάρει την εκδίκησή της, προσφέροντάς τους στην ουσία αυτό που ζητούσαν με διάφορους τρόπους, δείχνοντας ότι της άρεσε σε ένα βαθμό αυτό που γινόταν όλο το χειμώνα.

Στην αρχή βγήκε για να καθαρίσει τάχα το μπαλκόνι με ένα καυτό σορτσάκι και ένα κοντό μπλουζάκι που τα έδειχναν όλα σχεδόν, στη συνέχεια βγήκε με το μαγιό της για να κάνει ηλιοθεραπεία, ενώ ξεκίνησε να γδύνεται επιδεκτικά στο δωμάτιο της, αφήνοντας την πόρτα ανοικτή.

Καταλαβαίνετε τι έπαθαν οι δύο γείτονες…