Μια καταπληκτική εμπειρία, με μοναδικά συναισθήματα και ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά σου να χαίρονται με τη χαρά σου και να σε στηρίζουν στα δύσκολα!

Η ορκωμοσία σου είναι το event εκείνο που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στη ζωή σου και που θα νοσταλγείς για πάντα. Από μια τέτοια εκδήλωση λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει το www.patrasevents.gr που περιδιαβαίνει τα σοκάκια του Πανεπιστημίου Πατρών και δηλώνει "παρών" στην τελετή απονομής του πτυχίου σας!

Η ώρα της "αγωνίας", η συγκίνηση, η γιορτή, οι φίλοι και φυσικά τα πρώτα σου χαμόγελα ως απόφοιτος γίνονται υπέροχες εικόνες που μπορείς να δεις με ένα "κλικ" στην οθόνη του υπολογιστή σου!

Επαγγελματίες φωτογράφοι και έμπειροι συνεργάτες του Patras Events θα βρίσκονται από νωρίς στον χώρο διεξαγωγής των τελετών στο αμφιθέατρο του συνεδριακού και πολιτιστικού κέντρου και θα φωτογραφίζουν τους ενδιαφερόμενους που λίγες ώρες μετά θα μπορούν να βρουν τις φωτογραφίες τους στο section "Ορκωμοσίες".

Οι φοιτητές των σχολών του ιδρύματος μπορούν να εντοπίσουν τις φωτογραφίες τους, γρήγορα και εύκολα πατώντας στο τμήμα της φοίτησης τους.

Οι εικόνες προβάλλονται σε υψηλή ανάλυση ενώ κατατάσσονται βάσει των ημερομηνιών που αναγράφονται στο πρόγραμμα ορκωμοσιών που ανακοινώνεται από το Δ.Σ. του Παν/μίου!


Αποκτήστε τις φωτογραφίες σας!

Μπορείτε να δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας στο 2610 22 10 11 ή με email στο [email protected]

Το κόστος των φωτογραφιών είναι στα 3,00 ευρώ ανά τεμάχιο, το κόστος των μεταφορικών μέσω της ACS Courier ανέρχεται στα 3,50 ευρώ με τραπεζική κατάθεση ή στα 5,00 ευρώ με αντικαταβολή.

Από δύο αντίτυπα και άνω το κόστος ανά φωτογραφία ανέχεται στα 2,00 ευρώ. Εκτός από τις φωτογραφίες διαθέτουμε το DVD βίντεο της ορκωμοσίας στην τιμή των 15,00 ευρώ.

Αν το σύνολο της παραγγελίας ξεπερνά τα 30,00 ευρώ το κόστος του DVD θα ανέρχεται στα 10,00 ευρώ ενώ εάν η παραγγελία ξεπερνά τα 50,00 ευρώ το παραλαμβάνετε δωρεάν.