Οι ταινίες από 20/07/2017 έως 26/07/2017 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

AYTOKINHTA 3 / CARS 3 (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Σκηνοθεσία: Μπραϊαν Φι 

Ακούγονται οι: Σάκης Ρουβάς, Δανάη Σκιαδή, Γιάννης Στεφόπουλος, Ηλίας Ζερβός, Παύλος Κοντογιαννίδης, Μιχάλης Κοιλάκος, Άλκης Ζερβός,Χρήστος Θάνος, Βίκυ Καγιά, Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Κατηγορία: Animation 

SPIDER-MAN: H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ TOY / SPIDER-MAN: HOMECOMING ΚΑΙ ΣΕ 3D

Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man (Tom Holland), μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας στο Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming). Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι (Marisa Tomey), πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ (Robert Downey Jr.). Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι είναι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture (Michael Keaton), ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.

Σκηνοθεσία: Τζον Γουάτς

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Ζεντάγια, Τζον Φαβρό, Μαρίσα Τομέι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ: Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ / WAR FOR THE PLANET OF THE APES ΚΑΙ ΣΕ 3D

Στο «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» |"War For the Planet of the Apes”, τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς

Πρωταγωνιστούν: Άντι Σέρκις, Γούντι Χάρελσον, Τόμπι Κέμπελ, Τζούντι Γκριρ, Τέρι Νόταρι, Τάι Όλσον

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ / THE BOSS BABY (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα. Μία εξωφρενική περιπέτεια ξεκινά και κορυφώνεται με μια επική μάχη ανάμεσα σε κουτάβια και μωρά. Εμπνευσμένο από το εικονογραφημένο best seller της Μάρλα Φρέιζι, αυτή η ξεκαρδιστική κωμωδία είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες.

Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκράθ

Ακούγονται οι: Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Νίκας, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Νέστωρ Κοψιδάς, Χρήστος Ράπτης, Κώστας Δαρλάσης, Βασίλης Μήλιος, Δανάη Ζαμπούκου, Παύλος Αβραμέας, Γιάννης Τσούτσιας, Μαρία Ζερβού

Κατηγορία: Animation

OVERDRIVE

Η ιστορία επικεντρώνεται σε δυο αδέρφια, κλέφτες αυτοκινήτων, που ταξιδεύουν στα νότια της Γαλλίας για νέες ευκαιρίες, και καταλήγουν στο στόχαστρο ενός ντόπιου μαφιόζου. Ο Άντριου και ο Γκάρετ Φόστερ (Σκοτ Ίστγουντ και Φρέντι Θορπ) είναι κλέφτες που εξειδικεύονται στις κλοπές των πιο ακριβών και πολυτελών αυτοκινήτων. Προσλαμβάνονται για να κλέψουν μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, στη Νότια Γαλλία. Η ληστεία όμως δεν θα έχει καλό τέλος, όταν ο ιδιοκτήτης της Bugatti, και τοπικός μαφιόζος, ο Τζάκομο Μοριέ (Σάιμον Αμπκαριάν) τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. Σε αντάλλαγμα της ζωής τους, τα δυο αδέρφια θα πρέπει να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από την συλλογή του Μαξ Κλεμπ (Κλέμενς Σικ), μεγάλου αντίπαλου του Μοριέ. Το αυτοκίνητο δε αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της συλλογής του Μοριέ, μια Ferrari του 1962.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Νεγκρέ

Πρωταγωνιστούν: Σκοτ Ίστγουντ, Φρέντι Θορπ, Σάιμον Αμπκαριάν, Κλέμενς Σικ, Άνα Ντε Άρμας, Γκάια Βάις

Κατηγορία: Δράσης


Πρόγραμμα:

Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: