Η αγωνιστική ομάδα του Fight Club Patras διανύει ήδη το πρώτο στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, αναχωρώντας την Δεύτερα 17 Ιουλίου για την πόλη Βρανιέσκα (Vranjacka Banja) της Σερβίας συμμετέχοντας στο διεθνές Summer Camp του Galeb club που θα παραμείνει για 7 ημέρες(18/07-25/07) κλείνοντας έτσι το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Ο σύλλογος συμμετέχει με τους αθλητές: Γιαχαλη Νικο - Φλουσκουνη Χαραλαμπο και Λοη Ελενη με συνοδεία  του προπονητή τους κ. Κωτσοπουλου Μιχάλη. Το καλοκαιρινό camp της Σερβίας χαρακτηρίζεται ως ένα απ' τα πιο δυνατά camp της Ευρώπης, καθώς συμμετέχουν αρκετά κλιμάκια εθνικών ομάδων με Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους, Πανασιατικους και Πανευρωπαικους πρωταθλητές.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, πρωί και απόγευμα, το πρόγραμμα των προπονήσεων προμηνύεται απαιτητικό και δυνατό με ατέλειωτα sparings. Οι αθλητές της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με καταξιωμένους αθλητές καθώς και με Ολυμπιονίκες, υπό την καθοδήγηση Ιρανών προπονητών στις άνετες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, ενώ η φιλοξενία των διοργανωτών θα είναι άκρως επαγγελματική όπως συνηθίζεται άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια.

Στη φετινή διοργάνωση, αναμένεται να συμμετέχουν συνολικά 500 αθλητές στην πρώτη εβδομάδα από τις δυο που διαρκεί το camp, από χώρες όπως Σερβία Ιράν, Ρουμανία, Κροατία, Γαλλία, Αγγλία, Ρωσία, Ουκρανία και Αζερμπαιτζάν.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και συγχαίρει τους αθλητές και ιδιαίτερα τον προπονητή τους κ.Κωτσόπουλο Μιχάλη για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν ώστε η ομάδα να συνεχίσει την μεγάλη πορεία των διακρίσεων που είχε την χρόνια που πέρασε ξεκινώντας από το καλοκαίρι στην Taiwan εως και το Ακρόπολις στο Σεφ τον περασμένο μήνα.