Ένα δίπλωμα και μια επιβεβαίωση που ήρθε για να ενισχύσει την άποψη πως στο The Juice Bar δεν φτιάχνουν μόνο πολύ ωραίους χυμούς αλλά και εξαιρετικό καφέ!

Αυτό δηλαδή που όλοι γνωρίζαμε και κάναμε στέκι μας το πανέμορφο αυτό κατάστημα... Οι καταναλωτές του The Juice bar στην Έλληνος Στρατιώτου πλέον θα απολαμβάνουν το καφέ τους με "γαλόνια" αν μπορούμε να το πούμε έτσι .

Ένας από τους barista που εργάζονται σε αυτό, ο Αλέξης Φραγκούλιας, πιστοποιήθηκε με SCA Barista Skills Foundation & Intermediate μέσα από τις προφορικές εξετάσεις αλλά και την πρακτική του στο coffee lab της nestle professional!

Εκεί που οι επαγγελματίες ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο ο Αλέξης του Τhe Juice Bar κατάφερε εκτός από το να πάει ένα level παραπάνω σε ότι αφορά τον καφέ που προσφέρει σε εμάς και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

Οι πιστοποιήσεις σε έναν τέτοιο χώρο είναι ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι αφού κανείς δεν μπορεί να πει πως γνωρίζει τα πάντα γύρω από τον καφέ. Μπορεί όμως να πλησιάσει τον τέλειο καφέ.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα ο barista παρέλαβε το πτυχίο του από τα χέρια του Coffee Expert της Nestlé Professional Σπύρου Αλεξόπουλου ο οποίος φυσικά απόλαυσε και το καφεδάκι του σε ένα από τα τραπεζάκια του The Juice Bar.


Το αγαπημένο κατάστημα επανδρώνεται με τους καλύτερους που φυσικά ξέρουν πως ένας καλός καφές συνοδεύεται με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Καθημερινά από το πρωί φροντίζουν για εμάς με baristi που δεν σταματούν να μαθαίνουν και να εφαρμόζουν τα μυστικά του cafe πίσω από το bar που εργάζονται!

Ένας special χώρος άλλωστε δεν θα μπορούσε να έχει και μια special ομάδα που "πετάει"!

Τι λέτε να ξεκινήσετε την μέρα σας με έναν καλό espresso;


Θα το βρείτε:

Έλληνος Στρατιώτου 75, Πάτρα
Τηλ. επικ. 261 550 0440
The Juice Bar on facebook: https://www.facebook.com/TheJuiceBarEllinos/
Site: www.thejuicebars.gr