Δύο νέες παραγωγές εντάσσονται στο πρόγραμμα του Alpha τη σεζόν 2017 2018. Οι δημιουργοί του Μπρούσκο και των Δίδυμων Φεγγαριών με ένα επιλεγμένο καστ ετοιμάζουν μία δραματική σειρά αλλά και μία κωμωδία για τους τηλεθεατές.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το Μπρούσκο στον ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν θα ξανασυναντηθούν. Το τρίδυμο της επιτυχίας, από νέα τηλεοπτική στέγη πλέον, ετοιμάζει πυρετωδώς δύο νέες σειρές. Η συμφωνία με τον Alpha έγινε λίγο καιρό πριν, και το Τατουάζ, όπως και το Κόκκινο νυφικό, θα προβληθούν στις οθόνες μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ωστόσο, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε και άλλους ηθοποιούς που πήραν μέρος στο Μπρούσκο. Ο Ανδρέας Γεωργίου, εκτός από την παραγωγή που έχει με τον Κούλλη Νικολάου, είναι και ο επικεφαλής στη σκηνοθεσία, ενώ η Βάνα Δημητρίου γράφει το σενάριο.

Το Τατουάζ πρόκειται να είναι μία καθημερινή σειρά η οποία θα ενταχθεί στην prime time ζώνη του Alpha. Το βασικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι ο Στέφανος Μιχαήλ (Άλεξ), ο οποίος κρατούν σε τον ρόλο του Νεκτάριου στο Μπρούσκο, και η Δανάη Παππά (Άννα). Ακόμη από το Μπρούσκο θα δούμε την Εβελίνα Παπούλια, τον Νίκο Πολυδερόπουλο, την Έλενα Λιασίδου, αλλά και τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος υποδύθηκε τον Ορέστη στα Δίδυμα Φεγγάρια. Ακόμη, η Μυρτώ Αλικάκη, η Χρύσα Παπά, η Κατερίνα Γερονικολού, η Ελίνα Ακριτίδου, η Χριστίνα Χριστόφια, η Ελεονώρα Αντωνιάδου, η 'Ελενα Πιερίδου, ο Ιάσονας Δαμιανός, ο Αλέξανδρος Πέρρος και η Φανή Καμπιώτη ανήκουν στο καστ, ενώ στον ρόλο του Παύλου Μελά θα είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, σαν Μαργκός Νίβεν, η Κοραλία Καράντη, ενώ τον θεοχάρη Ραζή θα υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος. Το Τατουάζ είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους, της οποίας τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αίγινα, στα Μετέωρα, στο Λονδίνο και στην Κύπρο. Μια ερωτική ιστορία που θα προσπαθήσει να ανθίσει μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα. Ανυποψίαστες γυναίκες στο στόχαστρο ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ποιος, όμως, είναι ο άντρας αυτός;

Τα γυρίσματα, όμως, έχουν ξεκινήσει και για τη δεύτερη σειρά των τριών δημιουργών το Κόκκινο νυφικό. Πρόκειται για μία κωμωδία η οποία θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα. Εκεί θα δούμε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο οποίος υποδυόταν τον κακό και ψυχοπαθή Πάτροκλο σε έναν ανατρεπτικό ρόλο, την Ελένη Βαΐτσου, την οποία αγάπησε το κοινό ως Μελίνα στο Μπρούσκο, αλλά και τον Διαμαντή από την ίδια σειρά, δηλαδή τον Γιώργο Ζένιο, σε έναν κόντρα ρόλο. Ακόμη θα δούμε, τους Δανάη Σκιάδη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιούλικα Σκαφιδά, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Νίκο Πουρσανίδη, Δημήτρη Γκουτζαμάνη, Κωνσταντίνο Μιχαήλ, Πέτρο Μπουσουλόπουλο και Κατερίνα Δημητρόγλου, καταλήγει το Mytv.