Το κρεβάτι σας κάποτε "αναστέναζε" κάθε βράδυ. Τώρα όμως... κάτι η συνήθεια, κάτι η βαρεμάρα, και η ερωτική διάθεση έχει κάνει... φτερά. Προτού τα βάψετε "μαύρα", σκεφθείτε ότι υπάρχουν ορισμένοι τρόποι για να ενισχύσετε την ερωτική σας επιθυμία. 
 
Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild", με δέκα βήματα, μπορείτε να... εκτοξεύσετε σε χρόνο ρεκόρ τη λίμπιντό σας και να κάνετε τον σύντροφό σας "ταύρο" στο κρεβάτι.

1. Αποχή από το σεξ για μία εβδομάδα. Όχι, δεν του κάνετε χουνέρι! Ένα διάλειμμα κάνει καλό στη σχέση. Σε καμία περίπτωση όμως πάνω από μία εβδομάδα.

2. Εκπαιδευτείτε ερωτικά μόνοι σας... Δοκιμάστε την αυτοϊκανοποίηση για να βελτιώσετε τις αντοχές σας.

3. Ξεκινήστε τα ερωτικά παιχνίδια από νωρίς. Φτιάξτε ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσω Whatsapp ή SMS. "Βρώμικες" φαντασιώσεις μέσω κινητού.

4. Στείλτε του ερωτικές ματιές. Κοιτάξτε τον λάγνα πού και πού.
 
5. Δημιουργήστε ερωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Βγάλτε την απλώστρα με τα ρούχα από το δωμάτιο και αρωματίστε τα σεντόνια σας για αισθησιακές στιγμές.

6. Αφιερώστε χρόνο για να του/της προσφέρετε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά -εντός ή εκτός σπιτιού.  

7. Προσέξτε την υγιεινή σας. Μην αμελείτε να είστε καθαροί, γιατί με την πάροδο του χρόνου, ξεχνάμε πολλές φορές ότι με τον σύντροφό μας είμαστε και εραστές.  

Ο ήπιος ανδρικός ιδρώτας μπορεί να δράσει ως αφροδισιακό. Ωστόσο, πολλές γυναίκες θέλουν ο άντρας που έχουν δίπλα τους να μυρίζει κολόνια. 

8. Όταν είστε κουρασμένοι, αλλά θέλετε σεξ, προσαρμοστείτε στις συνθήκες... Αν είστε κουρασμένος, επιλέξτε μία άνετη θέση για να μην φανεί ότι καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια.

9. Όταν αισθάνεστε ποθητός, τότε για τον σύντροφό σας αισθάνεστε ακόμη πιο ωραίος. Αν για παράδειγμα πάτε σε ένα πάρτι και σας κοιτάζει ο απέναντι, δείξτε του ότι δεν περνάτε απαρατήρητη -με τακτ όμως!

10. Εκπαιδευτείτε στο σεξ: διαβάστε βιβλία για να μάθετε την ανατομία του σώματος, έτσι ώστε να ξέρετε τι κάνετε. Αν, πάλι, βαριέστε το μάθημα, περάστε στην επόμενη φάση. Κάντε συχνά σεξ, και όπως είπαμε! Μία εβδομάδα πείτε του «όχι» και μετά θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα...